Fundet af en rygsæk spækket med remedier til sadomasochistisk sex skal være med til at fælde den 41-årige CJ i sagen mod ham ved Retten i Odense.

Anklager Lenette Skak har det meste af formiddagen været i gang med at dokumentere den omfattende sag. Og det er uhyggelige ting, der kommer frem.

Blandt andet at CJ ifølge anklageskriftet havde grusomme planer om at kidnappe en helt tilfældig pige et sted på Fyn og indespærre hende i en lejet garage i Schacksgade 42 i det indre Odense.

Her var det, ifølge tiltalen, hans plan at holde pigen fanget og indespærret og bruge hende som sin sex-slave.

For at underbygge denne del af tiltalen har anklager Lenette Skak dokumenteret et opsigtsvækkende fund, som blev gjort i CJs bil, efter han blev anholdt på sin bopæl på Skippervænget i Odense af Fyns Politi den 1. juli 2013.

Læs hele livebloggen fra dagens retsmøde her

I første omgang var han blevet anholdt på grund af, at han var i besiddelse af enorme mængder farlige og eksplosive sprængstoffer i sin lille 1. sals lejlighed.

Men under ransagningen af bl.a. hans bil, som holdt udenfor, dukkede en rygsæk op. Og det var indholdet af denne, som koblede ham direkte til de to grove sex-overgreb, der var begået mod to piger på 11 og 10 år i efteråret 2012.

I rygsækken og en tilhørende plastboks lå der nemlig seks røde strips af præcis samme type, som var blevet anvendt ved voldtægterne af pigerne otte måneder tidligere.

Men der lå også en større samling af sex-legetøj til brug til sadomasochistisk sex. Heriblandt en sort halvmaske udformet til at dække fra næsen ned til halsen og som kunne lukkes stramt til, to elastikker med gummibolde, en hundesnor med halsbånd, en kæde, håndjern, klemmer, to dildoer, en erotisk udformet pisk, en 40 cm lang plaststang med boa-vedhæng, en sort hætte klippet ud med savtakker, en sort halsedisse, vaseline og massageolie.

Anklager Lenette Skak er tirsdag middag fortsat i gang med at gennemgå og dokumentere. Gennemgangen fortsætter efter frokostpausen.

Læs hele livebloggen fra dagens retsmøde her