Der var ingen kære mor for en aarhusiansk indbrudstyv, som tirsdag smadrede en rude i en bil og stjal en taske med en Macbook i.

Heller ikke selv om tyven forsøgte at gemme sig hjemme hos sin mor. Det skriver Århus Stiftstidende.

Tirsdag  kl. 14.41 modtog politiet en anmeldelse om tyveri fra en bil, der holdt parkeret på Godthåbsgade.

Anmelderen havde hørt et højt brag og kunne se en mand med armen inde i bilen gennem en knust rude.

Den 56-årige kvinde, der anmeldte forbrydelsen, råbte den formodede gerningsmand an, som straks flygtede fra stedet med en taske, som han havde taget fra bilen. Han flygtede på cykel i retning af Ole Rømers Gade.

Kort efter dukkede bilens ejer – en 28-årig kvinde – op. Hun kunne umiddelbart spore sin stjålne computers position. Angiveligt ved hjælp af sin telefon.

Hun kunne se, at computeren befandt sig i nærheden af Gustaw Wieds Vej og Paludan-Müllers Vej.

Den information ringede angiveligt nogle klokker hos Østjyllands Politi, som hurtigt mistænkte, hvem gerningsmanden kunne være og tog derfor ud til adressen, hvor den formodede gerningsmands mor boede.

Moren åbnede døren for betjentene, men ville ikke lukke dem ind. Hun afviste, at hendes søn opholdt sig på adressen.

Det troede betjentene ikke på. Derfor tog de opstilling omkring ejendommen og kort efter forsøgte den formodede gerningsmand at stikke af fra stedet. Det lykkedes ikke, da han løb lige ind i favnen på de ventende politifolk.

Han havde to computere, en iPad og en bushammer under trøjen.

Manden er anholdt og sigtet for indbruddet i bilen.

Politiet ransagede desuden morens adresse og har fundet flere andre koster, som man mener stammer fra ulovligheder. De rette ejermænd til de sager forsøger politiet nu at opspore.

Den 28-årige bilejer fik alle sine genstande igen.