Politiet rykkede tidligere på dagen ud til Rørkjær Skole Urban nær Esbjerg for at fjerne flere syrebomber, som var smidt ved skolen.

Bomberne sendte to børn på skadestuen med lettere syreskader, og nu har politiet identificeret og afhørt tre mindreårige gerningsmænd med deres respektive værger til stede i forbindelse med sagen.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.  

Personalet fandt tilsyneladende sprængte flasker ved skolen tirsdag formiddag og kontaktede straks politiet, som har arbejdet ved skolen siden da. 

De oplyser nu i samme ombæring - med afhøringerne af de tre mindreårige mistænkte - at deres indsats ved skolen er færdig, og at afspærringerne er fjernet.

Sydvestjysk Brandvæsen har ifølge meddelelsen vasket overflader for rester af de kemikalier, der var spredt.

Undervejs med undersøgelserne blev skolens udendørsarealer spærret af, og eleverne på Rørkjær Skole blev holdt inden for, indtil de havde fri. Alligevel blev to elever altså ramt af lettere syreskader og sendt på skadestuen. 

Skolelederen forholdt sig dog roligt til sagen og vurderede, at der var tale om drengestreger, da han talte med B.T. tidligere i dag. Læs mere her.