Herover kan du se video fra Sydmotorvejen, der tirsdag er spærret efter uheld som konsvens af det kraftige snevejr. Video: Byrd / Steven Knap.

Har du billeder eller video af det voldsomme vejr, der rammer Danmark? Så send det meget gerne til BT på 1929@bt.dk eller via vores Facebook-side.

Tirsdagen igennem har snebyger forudsaget det ene trafikuheld efter det andet. Her har Bornholm, Lillebæltsområdet, Lolland-Falster og dele af Sydsjælland været hårdest ramt.

Alt fra personbiler til lastbiler har været involveret i ulykker, som har skabt trafikkaos på landets motorveje og byer.

Resten af det europæiske kontinent har ligeledes været plaget af den voldsomme kulde og sne, som har i nogle lande har kostet flere personer livet - herunder fire i England.

I Danmark vil der i nat fortsat komme snebyger og stedvis snefygning. Især i Østersøregionen. Temperaturen vil være omkring 5 og 10 graders frost.

Onsdag får landet også snebyger og snefygning flere steder i landet med nogen sol og dagtemperaturer på mellem 3 og 6 graders frost.

Følg trafiksituationen i hele Danmark live herunder: