Midt- og Vestjyllands Politi søger fortsat vidner til en opsigtsvækkende sag.

Tirsdag aften modtog de nemlig en anmeldelse om, at en cirka 20-årig dansk lyshåret kvinde var blevet tvunget ind i en sort stationcar ved anlægget i Vestergade i Struer.

Politikredsen oplyste i første gang om sagen på Twitter, hvor man skrev, at hændelsen skulle være sket tirsdag aften klokken 21.14.

Over for B.T. fortalte vagtchef Ole Vanghøj tirsdag aften, at anmelderen i sagen havde set en kvinde råbe om hjælp ved anlægget.

»Her ser personen, at en mand er i gang med at tvinge en lyshåret kvinde ind i bilen. Herefter kommer der to mænd gående, og det forlyder, at de kommer gående grinende. Herefter kører de alle fire væk i bilen,« fortalte han.

På grund af oplysningen om at de to personer kommer gående grinende, så ved politiet ikke på nuværende tidspunkt, om det er en spøg, eller om det er seriøst. Derfor vil de gerne have flere oplysninger om sagen.

Tidligt onsdag morgen oplyser vagtchef Jens Claumarch, at man ikke har fået yderligere henvendelser i sagen.

Man ved derfor fortsat ikke, hvilken form for sag man potentielt står over for:

»Vi afventer, at der er nogen, der retter henvendelse. Om der er nogen, der savner nogen, om der er nogen, der har været på stedet. Om det er nogen, der har lavet en joke eller andet. Det er ikke til at vide på nuværende tidspunkt,« siger han.

»Vi har ikke noget registringsnummer. Vi ved ikke, hvem personen skulle være, eller om vedkommende har en mobil, om de mulige gerningsmænd har en mobil, man kan spore. Vi ved slet ikke, hvilket niveau det ender på det her.«

Ifølge politiet var der tale om tre mænd af dansk udseende alle mellem 20 til 30 år. Politiet oplyste tirsdag videre, at bilen blev set kørende ad Skolegade kort tid efter.

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer til, at man ringer 114, hvis man har oplysninger i sagen.

B.T. følger sagen.