To drenge på 14 og 15 år er blevet sigtet for et overfald på en 15-årig dreng og for efterfølgende at have filmet og delt overfaldet på det sociale medie Instagram.

Til B.T. oplyser Københavns Politi, at det har sigtet de to drenge for overfaldet, der fandt sted på en S-togsstation i Valby i august.

»Der er tale om en grov sag, som vi har efterforsket grundigt, og vi har undervejs haft et godt samarbejde med de sociale myndigheder.«

»Derfor er jeg også tilfreds med, at vi har sigtet to drenge for overfaldet og for efterfølgende at have delt videooptagelser af overfaldet,« siger politikommissær Trine Fisker, der er leder af nærpolitiet i Valby.

De to sigtede er ikke fra lokalområdet og var under den kriminelle lavalder på gerningstidspunktet.

De havde aftalt at mødes på stationen efter nogle uoverensstemmelser.

»Det er dybt bekymrende, at vi ser børn i den alder involveret i den her slags sager, hvor volden tilmed bliver optaget og delt på sociale medier.

»Derfor vil jeg gerne opfordre alle forældre, men også andre voksne der omgås unge, til at tage en snak med de unge om, at det her både er helt forkert og ulovligt, og at de skal kontakte politiet, hvis de hører om lignende sager,« siger hun.

Andre læser også