Ovenfor kan du se eller gense politiets pressemøde lørdag. Du kan også se livebloggen nedenfor.

Politiet bekræfter, at poser med den døde journalists tøj og kropsdele er fundet i vandet i Køge Bugt. Københavns Politi bekræfter, at den svenske journalist Kim Walls hoved og to ben er fundet. Der er ikke tegn på fraktur på hendes kranie. Det oplyser drabschef, vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen på en pressebriefing lørdag.

Dykkere fra Søværnets minørkorps assisteret af forskningsskibet Aurora fra Aarhus Universitet fandt fredag poser med Kim Walls tøj og hendes hoved og to ben. Poserne var tynget ned af metaldele.

Læs også: Ubådsmysteriet: Anklageren har ét stærkt kort på hånden

Kim Wall forsvandt 10. august, efter at hun var taget ud at sejle med ubådsejeren Peter Madsen i hans hjemmebyggede ubåd. Peter Madsen er efterfølgende blevet sigtet for drab og for at have skåret liget i stykker og kastet det i vandet. Ubådsejeren har forklaret, at Kim Wall døde om bord på ubåden, fordi hun fik en tung luge i hovedet. Den forklaring sætter det nye fund imidlertid spørgsmålstegn ved.

- Der er ikke frakturer på kraniet og ikke andre tegn på anden stump vold på kraniekassen, siger Jens Møller Jensen.

Læs også: Peter Madsens elskerinde står nu frem

Ubåden var neddykket i fire timer mellem 10. og 11. august, og det er lykkedes efterforskerne at kortlægge dens rute. Det er formodningen, at Peter Madsen har parteret og skaffet sig af med liget i dette tidsrum.

Det er denne rute, der nu er blevet gennemsøgt for at finde ligdele. Kim Walls torso - altså kroppen uden hoved, arme og ben - blev fundet 21. august, men en obduktion af kroppen har ikke kunnet fastslå dødsårsagen. Nu skal retsmedicinere lave en ny obduktion af de ligdele, der er fundet i Køge Bugt, for at fastslå, hvordan Kim Wall døde.

Sådan sagde politiet om det opsigtsvækkende fund:

/ritzau/