Lyt til artiklen

Peter Madsens elskerinde afviser, at ubådskaptajnen skulle være en pervers sadist og morder. 'Han kan godt lide at skubbe grænserne, men kun, hvis du er med på det,' fortæller hun.

Da Raket-Madsen endnu engang sad på anklagebænken i Københavns Dommervagt tirsdag, borede anklageren flere gange i hans seksuelle præferencer. Han stillede spørgsmål, som blandt andet handlede om eventuelle seksuelle afvigelser og S/M-miljøet.

Deidre King, Madsens amerikanske elskerinde, fortæller i et interview med Ekstra Bladet, at hun skulle have været ude at sejle med ham dagen efter, at ubådskaptajnen tog på den fatale tur med den svenske journalist.

Hun fortæller også åbent og detaljeret om det seksuelle forhold, hun har haft til den nu sigtede raket- og ubådsbygger. Peter Madsen er gift, men lever i et åbent forhold, og han har - ifølge elskerinden Deidre King - flere gange haft sex med hende i ubåden.

»Jeg skulle have været ude med Peter og Nautilus dagen efter, at han og Kim Wall sejlede ud. Vi skulle have hygget os, sejlet ud og dykket ned og sovet på havbunden. Peter har været min ven og elsker og arbejdsgiver og confidante (fortrolige, red.),« fortæller den 38-årige Deidre King.

I Dommervagten tirsdag fortalte Peter Madsen selv, at han kun har haft sex med sin kone i ubåden. Svaret kom, da anklager Jakob Buch-Jepsen spurgte, om Madsen har dyrket sex med nogen i ubåden.

»Ja, men kun med min kone, og kun et enkelt tilfælde,« svarede han.

Peter Madsen var i Dommervagten i denne uge for at få sin varetægtsfængsling forlænget, fortalte han, at den svenske journalist Kim Wall døde, da hun fik ubådens 70 kilo tunge låge i hovedet, hvorefter han begravede hende til søs.

Kim Wall sejlede ud med Peter Madsen torsdag aften 10. august. Dagen efter blev hun meldt savnet, da hun ikke vendte tilbage fra turen. Også Peter Madsen og hans ubåd blev efterlyst, men efter en større eftersøgning blev både han og båden fundet. Kort efter gik ubåden ned, og Peter Madsen blev reddet i land.

I første omgang fortalte Peter Madsen, at han havde sat journalisten af på Refshaleøen i København, men allerede dagen efter fortalte han i et lukket grundlovsforhør politiet, at hun var død i en ulykke, og at han havde begravet hende til søs.

21. august fandt en tilfældig forbipasserende en kvindelig torso ved vandet på Vestamager. Det viste sig at være liget af Kim Wall.

Deidre King har kendt Peter Madsen i 14 år, og hun kan slet ikke genkende det billede af en morder, som nu bliver tegnet af ham, fortæller hun Ekstra Bladet.

Peter Madsen er stadig varetægtsfængslet og sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Elskerinden siger til Ekstra Bladet, at hun hverken tror på, at Madsen har dræbt Kim Wall, eller at han efterfølgende har parteret hende. Som mange andre forstår hun dog heller ikke, hvorfor han valgte at smide liget i havet i stedet for at alarmere politiet.

»Det har han jo også erkendt, at han skulle have gjort, men det er så nemt at dømme sådan en som Peter. Nogle gange siger folk til mig, at han er jo 'ikke normal.' Nej selvfølgelig er han ikke normal. Han har bygget tre ubåde og rumraketter. Er han normal. Nej, Det er han ikke.«

Peter Madsen nægter sig skyldig i manddrab og uagtsomt manddrab. Han erkender usømmeligt omgang med lig, fordi han har begravet Kim Wall til søs, men han nægter at have parteret hende.