Opdatering: ​Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser fredag 20. august, at den 51-årige kvinde er fundet død. De foreløbige undersøgelser viser ingen tegn på, at hun har været udsat for en forbrydelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser torsdag Mille, som ikke er set siden mandag.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

»Politiet efterlyser Mille, der er gået fra sin bopæl i Stege mandag den 12/7. Hendes familie frygter for hendes velbefindende, fordi hun har brug for sin medicin dagligt,« skriver de.

De tilføjer, at Mille er 167 centimeter høj, har kort, rødbrunt hår og er almindelig af bygning. Hun er formentlig iført grågrøn jakke og grågrønne bukser.

'Milles cykel forsvandt i går fra hendes bopæl i Stege. Det er en hvid damecykel med cykelkurv med lyserøde blomster på,' fortsætter de.

Har du set Mille eller en damecykel i området, der svarer til beskrivelsen, så ring til Sydsjællands og Lolland Falsters politi på telefon 114.

Til B.T. oplyser politiet, at det er meget vigtigt, at borgere, der ved noget henvender sig, så de kan sætte en eftersøgning i gang, da de nu på nuværende tidspunkt har ledt alle relevante steder.

»Ellers ved vi ikke, hvor vi skal lede,« siger vagthavende til B.T. Opdateres …