Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politiet er i øjeblikket massivt til stede ved Krebsdammen i Herlev, hvor de har afspærret et stort område.

Det sker, efter to mænd natten til tirsdag er blevet skudt i området omkring Hækmosen og Krebsdammen i Herlev.

B.T.'s mand på stedet fortæller, at politiet har afspærret et stort område ved Krebsdammen. Bilister må derfor vende om og finde en alternativ vej.

Nanna Skovgaard Andersen har boet ved Hækmosen i fire år. Hun har ikke hørt nogen skud i nat og fortæller, at hun ser det som et fredeligt sted, hvor der ikke er bander.

Foto: Simon Boas
Foto: Simon Boas
Vis mere

»Jeg er dybt rystet over den hensynsløse adfærd, og at folk bare render rundt og skyder hinanden på åben gade,« fortæller hun til B.T.'s mand på stedet.

»Jeg ved godt, det er kontroversielt at sige, men jeg håber, de kun rammer hinanden og ikke uskyldige mennesker,« fortæller hun.

Politiet er massivt til stede med hundepatruljer, ligesom der er sat et hvidt telt op, hvor politiet undersøger forholdene nærmere. Desuden er der ifølge B.T.'s mand på stedet fundet en sort bil i området, som nu er kørt væk.

Københavns Vestegns Politi har siden et-tiden natten til tirsdag været talstærkt til stede i området som følge af skyderiet, hvor de to mænd blev ramt.

Ofrenes tilstand er endnu ukendt, ligesom det heller ikke vides, om der er nogen anholdte i sagen.

B.T. har tidligt tirsdag morgen fået fat i vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, som holder kortene tæt ind til kroppen.

»Vi kan ikke oplyse mere lige nu, men melder mere ud bid for bid i løbet af morgenen og formiddagen,« siger han.

Politiet vil være til stede i området længe endnu, oplyser de.

Samtidig opfordrer de eventuelle vidner, der 'har hørt skud eller i øvrigt bemærket noget mistænkeligt i området ved Hækmosen og Krebsdammen i Herlev ved 1-tiden i nat' til at kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 1-1-4 eller 4386 1448.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke frigive yderligere oplysninger om de ramte eller efterforskningen.

B.T. følger sagen.