Den 40-årige kvinde, der tidligere søndag blev fundet dræbt i en garage, er nu identificeret efter intens efterforskning.

Kvinden havde umiddelbart ingen tilknytning til lokalområdet omkring Hadsund. Kvinden var bosiddende i Viborg, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

En 28-årig mand fra Hadsund, som tidligere søndag blev anholdt, er indtil videre varetægtsfængslet i fire uger.

Manden er sigtet for at have dræbt den 40-årige kvinde med kniv og for usømmelig omgang med lig.

Politiets teknikere arbejder i Nørregade i Hadsund søndag den 11. november 2018. Et kvindelig i en garage på Nørregade i Hadsund by har fået politiet til at indlede en større efterforskning søndag formiddag. Sagen efterforskes som et drab, lyder det fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. En 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt og sigtet for drabet. (Foto: Alarm112midtjylland.dk/Ritzau Scanpix)
Politiets teknikere arbejder i Nørregade i Hadsund søndag den 11. november 2018. Et kvindelig i en garage på Nørregade i Hadsund by har fået politiet til at indlede en større efterforskning søndag formiddag. Sagen efterforskes som et drab, lyder det fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. En 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt og sigtet for drabet. (Foto: Alarm112midtjylland.dk/Ritzau Scanpix) Foto: Alarm112midtjylland.dk
Vis mere

Han nægter sig skyldig i sigtelserne.

Den 28-årige mand blev anholdt kl. 04.51 søndag morgen i færd med noget, der kunne tyde på, at han ville partere liget i sin garage.

»Jeg kan ikke sige så meget, andet end at der er nogle skader på liget, som kunne tyde på det (partering, red.) Men han er ikke kommet så langt med det,« siger Niels Kronborg, der er vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, til B.T.

Politiet fik anmeldelsen ind kl. 04.20 søndag morgen fra et vidne, der havde set noget. Hvad ønsker politiet ikke uddybe.

Det var anmeldelsen, der fik politiet til at rykke ud, og kl. 04.51 fandt de den 28-årige mand og liget af den 40-årige kvinde.

De pårørende til den afdøde kvinde i sagen er underrettet

Den 28-årige mand er ifølge Niels Kronborg ikke »superkriminel«, men han vil ikke kommentere yderligere, hvem den unge mand er.

Eller om der måtte gemme sig andet i hans generalieblad.

Ifølge TV 2 Nord var den 28-årige mand klædt i sort med sorte klipklapper på fødderne, og under retsmødet – som blev lukket for offentligheden.

Her svarede han tydeligt på spørgsmål om navn og fødselsdato, inden han nægtede sig skyldig i sigtelserne.