Politiet mangler at finde flere små ligdele af den mand, der er blevet parteret af sin kone i parrets fælles hus i Herlev. Det bekræfter kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi Claus Buhr til B.T.

»Jeg kan oplyse, at vi har fundet langt de fleste ligdele, men enkelte små ligedele udestår, og dem leder vi fortsat efter,« fortæller Claus Buhr, der dog ikke kan oplyse, hvilke eller hvor mange der er tale om.

Kvinden har erkendt, at hun har parteret den ældre mand med en fukssvans, efter han var død af sygdom.

Københavns Vestegn Politi oplyser samtidig, at torsdag er dagen, hvor obduktionen af manden skal fastslå, hvorvidt han blev dræbt eller døde af naturlige årsager.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Den 68-årige kvinde er fortsat sigtet for at have dræbt og parteret sin mand i Herlev med en sav, men tirsdag slog retten i Glostrup fast, at der ikke var begrundet mistanke om drab, og hun blev derfor løsladt.

Ifølge politiet er hændelsen sket i juli i år. Af sigtelsen fremgår det, at kvinden havde gemt mandens hoved og ene ben i en kummefryser, mens andre ligdele blev gemt i en blomsterkumme i deres have.

Senere blev ligdelene gravet op og efterladt på adressen Krebsdammen i Herlev.

Flere måneder senere - natten til mandag - skulle kvinden så have taget hovedet og benet op og gravet det ned i haveforeningen Hjortespring i Herlev. Det var i den forbindelse, at politiet kom ind i sagen.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Øjenvidner har til B.T. fortalt, hvordan de har set den 68-årige kvinde med sorte sække i nærheden af den lokale haveforening, mens naboer fortæller, at de ikke havde set manden i omkring fire måneder.

Flere beboere i nabolaget var chokeret over nyheden, mens andre har beskrevet kvinden som en særling.

Kvinden nægter drab, men erkender altså, at hun parterede sin mand, efter han døde af sygdom.

På torsdag vil en obduktion formentlig fastslå, hvorvidt den 68-årige kvinde taler sandt.