Den tidligere toppolitiker Naser Khaders blot 14-årige datter Sofia gennemlevede torsdag aften et sandt mareridt.

Den unge pige fejrede sin fødselsdag med en gruppe venner nær en legeplads ved Ørestad Gymnasium i København, da hun pludselig blev passet op af en lokalt berygtet pigebande. Øjeblikket efter lå den spinkle pige på jorden, og her blev hun ifølge den kendte far liggende i tæt ved en halv time, mens to tydeligt påvirkede anførere af banden truede hende med en kniv og overdængende hende med slag og spark mod hoved og krop.

- Det er forfærdeligt. Som jeg har fået det beskrevet, vil jeg betegne det som tortur. Da jeg så Sofia på hospitalet, blødte hun stadig fra hovedbunden, fordi de havde trukket hende rundt i håret, og hun havde blå mærker og hudafskrabninger over det hele og græd, siger Naser Khader, som på grund af datterens tilstand og unge alder er den eneste fra familien, der udtaler sig i sagen.

Vold og røveri

Overfaldet endte først, da offerets mor, som Naser Khader tidligere har været gift med, dukkede op og havde held til at skræmme de to stærkt ophidsede, truende og voldelige piger væk. Moderen bor i nærheden og var blevet ringet op af datterens forfærdede kammerater, som forgæves selv havde forsøgt at lægge sig imellem. Da moderen nåede frem, havde situationen udviklet sig til røveri, da pigerne havde truet sig til den 14-åriges mobiltelefon og desuden krævede, at hun skulle betale dem 8.000 kroner.Alt om sagen i BT i dag:
- Khader: Min datter overfaldet af pigebande fra institution.
- Forstander beklager: Vi må ikke låse dem inde
- Dagspris pr anbragt pige: 9.612 kr.

Kender du noget til sagen? Send os en e-mail på 1929@bt.dk eller sms til 1929