Efter lidt over et døgn i politiets varetægt har en 50-årig toprocker tilstået omfattende narkokriminalitet.

Sydøstjyllands Politi slog til mod manden torsdag 10.00.

Fredag ved middagstid er Jesper Hagbarth Olsen blevet idømt syv års fængsel.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til B.T.

Jesper Hagbarth Olsen har i mange år været et fremtrædende medlem af Hells Angels, hvor han senest har været med til at åbne klubbens nye afdeling i Kolding kaldet South Bay Area.

Tidligere var Jesper Hagbarth Olsen, kaldet Jesper Mujaf, medlem af klubbens afdeling South End i Ishøj.

Politiet oplyser, at Hells Angels-rockeren har tilstået forsøg på salg af en større mængde hash samt over syv kilo kokain.

»Sagen har i en længere periode været efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi og udspringer af en målrettet indsats mod organiseret bandekriminalitet. Anholdelsen var kulminationen på den længerevarende efterforskning og indsats og skete i samarbejde med andre politikredse i en koordineret indsats,« skriver Sydøstjyllands Politi.

Da politiet anholdte Jesper Hagbarth Olsen på en adresse i Kolding blev en 25-årig kvinde, der ifølge B.T.s oplysninger danner par med rockeren, anholdt og sigtet for hæleri i København. 

»Politiet har allerede tilkendegivet overfor mig, at sigtelsen mod min klient vil blive droppet. At man kan sige det allerede i dag, er efter min opfattelse klart udtryk for, at der aldrig har været fugls føde på sagen mod hende.« 

»Men det er bestemt ikke første gang jeg har oplevet, at politiet skrider til anholdelse af nærtstående for at ligge pres på den person, de reelt gerne vil have bag tremmer. Jeg vil selvfølgelig fremsætte erstatningskrav for uberettiget anholdelse,« siger den 25-årige kvindes forsvarsadvokat Mette Grith Stage til B.T.

Kvinden er løsladt i sagen.

Jesper Hagbarth Olsen blev i 2012 frifundet i en stor rockersag, hvor flere HA-topfolk - herunder Brian Sandberg, var sigtet for flere drabsforsøg. Et af dem var på den daværende rival fra Blågårdsplads kaldet 'Lille A'.