Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Et knivstikkeri i forbindelse med et par pigers besøg hos et par unge håndværkere i Rødovre vest for København udløste natten til søndag en større politiaktion og udrykning af ambulancer.

To unge mænd på 19 og 22 år viste sig at være såret af knivstik.

Knivstikkeriet foregik ifølge politiet på Glerupvej 24 i Rødovre, og Københavns Vestegns Politi oplyser, at man blev alarmeret om knivstikkeriet kl. 01.17.

Begge de ramte mænd er blevet behandlet for knivlæsioner. Ofrene er ifølge de første meldinger fra politiet stabile og udenfor livsfare.

Knivstikkeriet foregik ved et håndværkerfirmas ejendom, hvor to af de ansatte – en svend og en lærling fra Aarhus – har fået lov til at overnatte i kælderen.

»Fredag aften havde de – så vidt jeg har forstået – inviteret et par piger hjem til en hyggelig aften. Ud på natten dukker der nogle andre fyre op, som vil have pigerne med derfra, og det ender tilsyneladende med at udløse knivstikkeriet,« fortæller ejeren af firmaet J&O Service – Jeanette Madsen – søndag formiddag til B.T.

En anden person med forbindelse til sagen, som ikke ønsker sit navn nævnt, fortæller yderligere, at den 22-årige svend blev ramt af knivstik i maven, skulderen og låret, mens den 19-årige lærling fik et knivstik i låret.

Ifølge Vestegnens Politi pågår der nu et større efterforskningsarbejde med henblik på at kortlægge motivet til knivstikkeriet.

Sagen har umiddelbart ikke relation til bandemiljøet, vurderer politiet.

Ved oplysninger i sagen kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.

Andre læser også