Der er endnu ikke fundet nogen spor i eftersøgningen af 17-årige Emilie, der forsvandt i de tidligere morgentimer søndag i Korsør efter en bytur med nogle veninder. Politiet oplyser dog nu, at man arbejder ud fra en formodning om, hun er i live.

Det fortæller indsatsleder Flemming Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til BT.

Det er nemlig kommet frem, at den 17-årige Emilie tidligere er stukket af til København på grund af kærestesorger.

»Vores tese netop nu er, at vi tror, hun er i live. For et par måneder siden stak hun af til København på grund af kærestesorger. Det kan være det samme, det handler om nu,« siger Flemming Jensen til BT og fortsætter:

»Hendes kæreste har - fra hvad vi ved fra hendes veninder - netop forladt hende.«

Vidne kan have set hende i kolonihaveområde

Emilie blev sidst set klokken 04 søndag morgen, da hun tog afsked med sine to veninder ved Korsør Station. Sammen havde de efter en bytur i Slagelse taget toget til Korsør.

Fra stationen skulle hun gå cirka to kilometer alene gennem byen for at nå hjem til forældrenes hus i byens centrum. Men hun dukkede aldrig op. Heller ikke i kirken om formiddagen, hvor hun skulle synge. Derfor satte politiet søndag store ressourcer ind for at lede efter hende og bad befolkningen om hjælp, hvis de havde set noget.

Et vidne har efterfølgende fortalt, at han sidst på natten søndag så en pige i 16-18 års alderen gå rundt i et kolonihaveområde i byen, fortæller indsatslederen.

»Jeg kan bekræfte, at vi har hørt fra et vidne, som fortæller os, at han har set en pige i 16-18 års alderen gå rundt med to fyre af anden etnisk herkomst i kolonihaveområdet,« siger Flemming Jensen og fortsætter:

»Vidnets signalement passer godt med det, vi ved.«

Eftersøgningen af Emilie fortsætter mandag, hvor politiet ved middagstid havde en helikopter i luften til at afsøge kyststrækningen langs Korsør. Flere hundrede frivillige deltager også i eftersøgningen.

Emilie er 168 centimeter høj og beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet cardigan med en sort blondebluse under, blå jeans og blå Puma-sko.

Politiet kan kontaktes på 114, hvis man har oplysninger om, hvor pigen befinder sig.