Lyt til artiklen

Var du vidne til episoden, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

To udbrændte biler - en Audi og en Mercedes - er lige nu politiets bedste spor i skudsagen fra Søborg onsdag aften.

Her blev en 34-årig mand ramt én gang i maven, da der blev affyret flere skud i bydelen nordvest for København.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til BT.

»Der er blevet skudt flere gange i aften på stedet, og en 34-årig mand er ramt. Han er kørt på sygehuset, og hans tilstand er kritisk, men stabil,« siger vagtchef Brian Munck, Københavns Vestegns Politi.

Torsdag morgen oplyser politiet til BT, at manden er uden for livsfare.

Skyderiet fandt sted foran en Netto-butik på Søborg Hovedgade ved Søborg Torv.

»Der er vidner, der har set flere køretøjer, der er blevet skudt fra, siger Brian Munck, der oplyser, at køretøjerne forsvandt fra stedet, og gerningsmændene er dermed på fri fod.

Angiveligt er der tale om tre køretøjer, som politiet nu leder efter. Den ene af dem, en Audi, blev kort efter fundet udbrændt i Bystævneparken i københavnerbydelen Husum, mens en brændende Mercedes under Bispeengbuen i København muligvis også kan sættes i forbindelse med skyderiet.

Det er ifølge vagtchefen endnu for tidligt at sige, hvem der står bag skyderiet, der fandt sted omkring 22.30.

»Man kan selvfølgelig altid tænke sit, når der bliver skudt, men jeg vil helst ikke udtale mig om et eventuelt motiv til skyderiet på nuværende tidspunkt.«

»Vi har sat hele efterforskningsapparatet i gang. Vi tager det meget alvorligt at komme til bunds i denne sag,« siger Brian Munck, der tilføjer, at det også er for tidligt at sige noget nærmere om personer i køretøjerne.

Ifølge BTs mand på stedet var et større område afspærret fra Vandtårnsvej ned til Netto-forretningen umiddelbart efter skyderiet, mens politet søgte i området med seks patruljer samt hunde. Buslinje 6A blev midlertide omlagt.

Det er uvist om skudepisoden har noget at gøre med den verserende bandekonflikt i hovedstadsområdet.

Var du vidne til episoden, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.