Michael Schumacher er ved bevidsthed.

Den syvdobbelte Formel 1-kører kom slemt til skade for snart seks år siden ved et skistyrt, men nu ser det ud til, at hans helbred er i fremgang.

Det skriver det franske medie Le Parisien.

Ifølge avisen er det en ansat ved den kardiologiske afdeling ved Hospital Georges-Pompidou i Paris, som har fortalt en kollega, at Formel 1-legenden er ved bevidsthed.

Michael Schumacher på skiferie med sin kone Corinna i Italien i 2005.
Michael Schumacher på skiferie med sin kone Corinna i Italien i 2005. Foto: OLIVER MULTHAUP
Vis mere

Der har været mange rygter om tyskerens egentlige tilstand siden styrtet sidst i 2013, hvor han pådrog sig et kraniebrud.

Efterfølgende lå han i kunstig koma i flere uger, og siden ulykken har han ikke vist sig offentligt.

Schumacher ankom til det franske hospital på en båre i mandags, hvorfra han skal følge en hemmelig behandling, der ifølge Le Parisien består af drops, der indeholder stamceller, som skal skabe en inflammatorisk reaktion og gavne Schumachers hjernefunktion.

Hospitalet og Schumachers nærmeste har ellers lukket ned for al information omkring legendens tilstand. Til gengæld melder Le Parisien også, at en gammel ven kiggede forbi hospitalet tirsdag aften.

Jean Todt, der var boss for Ferrari-teamet fra 2004 til 2007, og i dag er præsident for FIA (Det Internationale Motorsportsforbund), tilbragte 45 minutter på hospitalet, inden han diskret forlod matriklen igen.

Det er tredje gang siden foråret, at Schumacher besøger det franske hospital, hvor han skal behandles af den franske hjertekirurg Philippe Menasché. Oprindeligt skulle behandlingen have fundet sted i juli måned, men en tilbagegang i Schumachers helbred gjorde, at behandlingen blev udsat til nu.

Schumacher har i forvejen gennemgået flere hjerneoperationer for at komme sig over det voldsomme skistyrt.

Ifølge Le Parisien forlader Schumacher det franske hospital denne onsdag.