Michael Schumacher er blevet indlagt på et hospital, hvor han gennemgår hemmelige behandlinger.

Det skriver det franske medie Le Parisien.

De hemmelige behandlinger foregår på Georges Pompidou European-hospitalet i Paris, skriver mediet.

Omkring klokken 15.40 mandag blev Schumacher fragtet ind på det franske hospital, fuldstændig tildækket af et blåt betræk, som nysgerrige forbigående ikke kunne se, hvem der var tale om.

Michael Schumacher med sin Ferrari i 2006.
Michael Schumacher med sin Ferrari i 2006. Foto: TONY GENTILE
Vis mere

Den syvdobbelte verdensmesters ankomst var ledsaget af et stort sikkerhedsopbud, og siden hans frygtelige styrt for snart seks år siden, er offentligheden blevet fodret med meget få oplysninger om Schumachers tilstand.

Men ifølge den franske avis er han blevet indlagt på den afdelingen for hjerte og karkirurgi, hvor han bliver behandlet af den 69-årige hjertekirurg Philippe Menasché, der er en pioner indenfor celleterapi som behandlingsform til hjerteproblemer. Om Michael Schumacher er indlagt i Paris for at drage fordel af Menaschés forskning er uvist.

Behandlingen indeholder dog drop med stamceller, som hjælper med at skabe en antiinflammatorisk reaktion i kroppen, skriver Le Parisien, der også mener at vide, at behandlingen starter tirsdag morgen, og at Schumacher nok allerede forlader hospitalet igen på onsdag.

Det er ikke første gang, at Schumacher er i Paris som led i sin behandling, fortæller kilder til Le Parisien. Det skete også i foråret, hvor han var forbi Georges Pompidou European-hospitalet.

Men hver gang er det sket så diskret som muligt med ankomster via en helikopter og papirer, der bar et falskt navn for at vække mindst mulig opsigt. Desuden har det været små behandlingshold, der har taget sig af Schumacher.

Den nu 50-årige tysker kom til skade den 29. december 2013, da han styrtede på ski og slog sit hoved så hårdt, at hans kranie revnede, der krævede et omgåeden operation. Hans liv var i fare.

Efter to operationer fulgte genoptræning, ligesom Schumacher lå i kunstig koma i fire uger.

Siden det voldsomme uheld har han aldrig vist sig offentligt.