Hvis man har tænkt over, hvordan Kevin Magnussen egentlig endte i Formel 1, eller hvordan forholdet mellem Kevin Magnussen og faren Jan Magnussen egentlig er. Så får man nu mulighed for at finde ud af det og meget mere.

Den 4. februar 2020 vil der nemlig være et eksklusivt talkshow med de to gange Magnussen i Cirkusbygningen i København.

B.T. Sport har spurgt Jan Magnussen, hvad arrangementet går ud på:

»Det er et talkshow, hvor vi kommer lidt i dybden om Kevins liv og mit liv. Det er en sludder for en sladder, hvor publikum også får mulighed for at spørge ind til alle de ting, som de nu finder interessant. Ulla Essendrop interviewer os begge to, og hun forsøger at stille alle de relevante spørgsmål, og så vil vi prøve at svare på dem, så godt vi nu kan,« siger Jan Magnussen.

Derudover kan publikum forvente et åbenhjertet arrangement, hvor man kommer under huden på alle beslutningerne, der ligger til grund for, hvor de to er endt i dag:

»Man kommer med bag beslutninger, der har sørget for, at Kevin er nået til Formel 1, og også hvordan jeg for den sags skyld nåede til Formel 1.«

»Hvordan man kommer frem til beslutningerne, og hvor mange situationer der egentlig er opstået gennem held, og ved at være de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, og få sagt det rigtige til den rigtige person. Ting, der kun sker, fordi man er ude i miljøet.«

»Beslutninger taget ud fra, at man regner med, at store ting vil ske, at man er både dygtig nok og heldig nok til at kunne få stablet den rigtige situation op, så Kevin og jeg uden penge hjemmefra kunne komme hele vejen til Formel 1,« fortæller Jan Magnussen.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Forholdet mellem Jan og Kevin har ofte været oppe og vende i medierne, og det kan man også høre mere om, hvis man tager til talkshowet:

»Så får man også en del at vide om det her far og søn-forhold, som mange ser som en fordel for sådan en som Kevin, men det håber jeg, at vi kan få forklaret på en ordentlig måde, så folk forstår, at det ikke bare er lige til,« slutter Jan Magnussen.

Prisen for at komme ind og se talkshowet er ikke blevet offentliggjort endnu, men billetterne til eventet vil snart blive frigivet.