Endnu engang kan Alexander Zobel risikere at skulle finde alternativ kørelejlighed, når han vil landet rundt i bil.

Den 27-årige Zobel-søn står nemlig til at miste kørekortet, fordi han 18. november blev fanget med øjnene i telefonen, mens han kørte rundt på Gothersgade i København.

Det skriver Se & Hør, som mandag var en tur i Københavns Byret i forbindelse med sagen.

Normalt lyder straffen for den føromtalte forseelse på 1.500 kroner samt et klip i kortet, men fordi klippet er Alexander Zobels tredje af slagsen, kan han altså miste kortet.

Det skyldes, at anklageren går efter en ubetinget frakendelse – i stedet for den sædvanlige betingede frakendelse – fordi Zobel-sønnen tidligere har fået frakendt kørekortet i seks måneder.

Alexander Zobel erklærede sig i retten skyldig i at have kigget på sin telefon, mens han kørte bil, og sagde ifølge Se og Hør, at han »er klar til at tage imod sin skideballe«.

Han forklarede endvidere, at han ikke talte i telefon, men var ved at sætte en sang på via musiktjenesten Spotify, hvilket han endvidere erkendte, han skulle have gjort, inden han satte foden på speederen.

Selvom Alexander Zobel, der er søn af afdøde Peter Zobel og Henriette Zobel, vedkender sig forholdene, får han først sin dom på et senere tidspunkt.

Hvis retten vælger at give anklageren ret, mister Zobel kørekortet i seks måneder. Et udfald, som Zobel-sønnen er forberedt på.

»Jeg må jo bare lære at køre ordentligt. Jeg er skyldig i anklagerne, og så må jeg tage ved lære af det, når jeg engang kan få mit kørekort igen,« siger han til ugebladet.