Den svenske sangerinde Zara Larsson har fået en ny kæreste.

Det afslører hun til det norske medie VG.

Den 22-årige superstjerne dannede tidligere par med den britiske model Brian Whittaker, men de brød forholdet i 2019. Siden har Zara Larsson været stille omkring sit kærlighedsliv, men nu fortæller hun altså om sin nye flamme:

»Det er ganske nyt og jeg er meget forelsket,« siger Zara Larsson til det norske medie og fortsætter:

»Vi har kendt hinanden længe. Jeg har altid været meget offentlig omkring mine forhold, men nu føler jeg ikke, at jeg har brug for at bevise kærligheden for hele verden.«

Hun fortæller videre, at den nye kæreste ikke er en fra musikbranchen, og at det har været dejligt at være lidt privat omkring forholdet.

Nyheden om det nye forhold kommer, lige efter at sangerinden har været en del i modvind. Hun har nemlig samarbejdet med det kinesiske firma Huawei, som er en stor mobilgigant.

Til TV4 fortalte hun tirsdag morgen, at hun nu har brudt samarbejdet med dem:

»Det er ikke den smarteste aftale, jeg har lavet. Jeg står for menneskerettigheder, så jeg har afsluttet samarbejdet.«

Hun fortæller videre, at hun ikke synes, den kinesiske stat er god, og at hun ikke vil støtte det, Kina har gang i.

Her refererer hun blandt andet til den store sag om appen TikTok, hvor det kinesiske styre indsamler en stor mængde data om den person, der har appen installeret på sin telefon.

Tidligere har eksperter været ude og advare mod appen, og en af dem er Ken Friis Larsen, lektor ved Datalogisk Institut ved Københavns Universitet.

»Jeg vil på ingen måde anbefale, at man har TikTok installeret. Og hvis man har den, så vil jeg anbefale, at man sletter den. Facebooks brug af Cambridge Analytica ligner vand ved siden af,« fortalte Ken Friis Larsen til B.T. i slutningen af juni.