Den 21-årige verdenskendte svenske sangerinde Zara Larsson og hendes et år yngre modelkæreste gennem flere år, Brian Whittaker, er gået fra hinanden.

Det er sangerinden, der har valgt at bryde forholdet, fordi hun på nuværende tidspunkt ikke har tid til at have en kæreste.

Det fortæller sangerinden i et interview med People, hvor hun også afslører, at det er første gang i syv år, at hun er single.

»Jeg har bare ikke tid til det (kærligheden, red.). Det er fint, fordi jeg nu er blevet single, og det er jeg glad for, for jeg er ung, smuk og i gang med at leve livet. Jeg har ikke været single, siden jeg var 14.«

Zara Larsson fortæller endvidere, at hun har fravalgt parforhold på nuværende tidspunkt, fordi det 'kræver meget energi', da man hele tiden skal arbejde på det og prioritere det.

Det var den 21-årige sangerinde, der tilbage i juli 2017 selv annoncerede, at hun og Brian Whittaker var blevet kærester.

Det gjorde hun ved at lægge et billede af parret på Instagram, og siden da har de begge da også flittigt benyttet det sociale medie til at kaste kærlighedserklæringer efter hinanden i fuld offentlighed.

Zara Larsson og Whittaker mødte endda også hinanden over de sociale medier.

I 2015 delte den svenske sangerinde nemlig et billede på Twitter af en mystisk mand, som hun efterlyste med ordene: 'Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så flot, og hvordan kan du lide dine æg om morgenen?'.

Halvandet år senere afslørede sangerinden så, at hun havde fundet den mystiske mand, og at de nu var kærester. Det gjorde hun ved at lægge et billede op af sig selv, der krammede manden, som så altså viste sig at være Brian Whittaker.

'Han kan bedst lide sine æg som røræg,' skrev hun til billedet med henvisning til den tidligere efterlysning.

Zara Larsson er kendt som værende lidt af en kontroversiel karakter, der ikke er bleg for at sige sin mening. Hun har blandt andet tidligere hånet mænd, der ikke vil bruge kondomer samt ført sin egen 'free-the-nipple'-kampagne.