Det er stadig muligt at blive smittet med corona, og nu er det gået ud over popstjernen Xander.

Den 33-årige sanger skriver på sin Facebookside, at han i det sidste stykke tid har kæmpet med en 'hård omgang covid' og blev indlagt på lungemedicinsk afdeling på Bispebjerg hospital.

Han er nu udskrevet igen og føler sig 'okay frisk', men lægerne har bedt ham om at tage det med ro, og derfor rykker han blandt andet sin koncert i Store Vega 8. oktober til den 27. april næste år.

»De mener, det er uforsvarligt i forhold til mit helbred, stressniveau og restituering at skulle hoppe rundt på en scene og synge i halvanden time. Desuden kan jeg også selv mærke, at det er urealistisk i forhold til min stemme og især lunger, som skal trænes op igen stille og roligt den næste tid,« skriver Xander blandt andet og tilføjer:

»Det er jeg mega ked af, for jeg har virkelig glædet mig. Det er den vigtigste koncert for mig nogensinde, og jeg har så mange ambitioner både musikalsk og visuelt til netop den her koncert.«

Xander, der som bekendt er søn af den danske poplegende Anne Linnet, brød igennem tilbage i 2010 med hittet 'Det burde ikke være sådan her'.

Han kom helt ind i stuerne hos hr og fru Danmark, da han i 2012 medvirkede som coach i TV 2's sangkonkurrence 'Voice - Danmarks største stemme'  og har siden udgivet flere album og singler ligesom han har turneret flittigt med blandt andre Suspekt.

I de sidste par år har han været uheldig med flere hospitalsbesøg.

I 2018 kom han alvorligt til skade under en fodboldkamp, hvilket krævede en ansigtsoperation og aflyste koncerter, og nu har han altså været uheldig igen.