I sidste uge afslørede sangeren August Alsina, at han havde haft en affære med Jada Pinkett Smith, mens hun var gift med skuespiller Will Smith.

Nu bekræfter Jada Pinkett Smith rygterne om sin affære med den væsentligt yngre sanger - og giver en forklaring.

Jada Pinkett Smith mødte den 20 år yngre August Alsina gennem Smith-parrets søn, Jaden Smith, i 2015.

Dengang var August Alsina 23 år gammel, og overfor Will Smith, som Jada Pinkett Smith fortsat er gift med, forklarer hun i sit internettalkshow, Red Table Talk, at Alsina havde det psykisk dårligt dengang, de to indledte en affære.

Will Smith med sin hustru Jada Pinkett Smith til premieren af "Gemini Man" på Chinese Theatre i Hollywood, Californien den 6. oktober 2019
Will Smith med sin hustru Jada Pinkett Smith til premieren af "Gemini Man" på Chinese Theatre i Hollywood, Californien den 6. oktober 2019 Foto: VALERIE MACON
Vis mere

»Det begyndte alt sammen med, at han havde brug for hjælp, da han længe havde været meget syg, og jeg ville gerne hjælpe ham og sørge for, at han fik det bedre mentalt,« siger den 48-årige skuespillerinde ifølge News.com.

Der var i forvejen slået skår i Smith-parrets ægteskab, og i talkshowet forklarer de begge, at de i den periode gik gennem en svær tid. Så svær, at Will Smith i interviewet siger, at han faktisk troede, at han var helt færdig med Jada Pinkett Smith.

Derfor havde parret også været enige om at lade sig separere i en periode. En periode, som for Jada Pinkett Smith var særdeles smertefuld.

»Jeg var ødelagt. Jeg ønskede bare at have det godt, det var så længe siden, at jeg havde haft det godt. Og det var virkelig bare en glæde at hjælpe med at hele et andet menneske,« fortæller Jada Pinkett Smith om affæren med den 20 år yngre sanger.

August Alsina vandt i 2014 prisen som bedste nye kunstner og Coca Cola Viewers Choice Award til BET Awards.
August Alsina vandt i 2014 prisen som bedste nye kunstner og Coca Cola Viewers Choice Award til BET Awards. Foto: PAUL BUCK
Vis mere

Da August Alsina i sidste uge afslørede affæren i medierne, påstod han, at Will Smith havde givet Alsina og Jada Pinkett Smith »lov til« at have en affære.

Det afviser både Will og Jada Pinkett Smith, mens sidstnævnte uddyber, at den eneste, der kan give hende tilladelse til noget som helst, er hende selv.

Yderligere fortalte August Alsina, i lighed med Jada Pinkett Smith, at de to blev meget tætte. August Alsina rejste endda med Smith-parret til Hawaii på ferie i 2016.

Den unge sanger blev dybt forelsket i den da 43-årige Jada Pinkett Smith, og i sidste uge fortalte han, at han føler, han kunne dø i dag. Velvidende at han havde nået at overgive sig selv fuldstændigt til et andet menneske.

Det er ikke første gang, utroskab forbindes med Smith-parret.

Før Will Smith blev gift med Jada Pinkett Smith, var han gift med Sheree Zampino, som han blev skilt fra i 1995.

Jada Pinkett Smith har senere fortalt, at hun og hendes mand begyndte at se hinanden, inden skilsmissen med Sheree Zampino var overstået. Noget, som Pinkett Smith fortryder den dag i dag.