En ellers rørende gudstjeneste i kærlighedens navn udviklede sig dramatisk for tv-lægen Charlotte Bøving og hendes kommende hustru, Christina Jørgensen, da en mand pludselig begyndte at slå på sidstnævnte.

Det fortæller en rystet Christina Jørgensen i et Instagram-opslag.

Sammen med sin kæreste Charlotte Bøving, der også er kendt som 'doktor Varde', var hun søndag til gudstjeneste i den kirke, som til næste år skal danne rammerne om deres bryllup, og de to kvinder var selvsagt i 'en lykkeboble' ved tanken om det forestående bryllup, skriver hun i opslaget.

Men idyllen blev brudt, da Christina Jørgensen pludselig fik et hårdt knytnæveslag på skulderen af en kirkegænger, som sad på bænken bag dem.

'Det der kan I godt gemme, til I er derhjemme', sagde manden ifølge Christina Jørgensen, efter at hun havde aet sin forlovede på armen.

Christina Jørgensen troede, han var utilfreds med, at de ikke overholdt sundhedsmyndighedernes corona-anbefalinger om at holde afstand, og forklarede overbærende manden, at de bor sammen til daglig og derfor godt kan sidde tæt, forklarer hun i Instagram-opslaget, men det var tilsyneladende ikke dét, der var mandens problem.

'Han hvæsede: 'Det ved jeg sgu da godt, og det der må I pakke sammen, til I er derhjemme',' skriver Christina Jørgensen, som nu forstod, at det var parrets homoseksualitet, der havde hidset manden op.

'Vi vendte os igen lidt rystet, men sang salmer... hørte den mest sublime prædiken med en suveræn præst. Indrømmet, så sad jeg med en klump i halsen ved tanken om mange, mange, MANGE mennesker, der gennem tiden og nu bliver udsat for alverdens fordomme, verbale og fysiske slag. Jeg tænkte i alt fra demonstrationer, personforfølgelser og på de mange mennesker, der gennem tiden er blevet shamet og forhadt. Kun på grund af, at de elskede, hvad andre mente var den forkerte. Og jeg tænkte på, om hvordan manden mon blot sad og stirrede på vores hænder,' skriver hun.

Charlotte Bøving til højre Christina Jørgensen skal giftes næste år.
Charlotte Bøving til højre Christina Jørgensen skal giftes næste år. Foto: Privatfoto
Vis mere

Og det gjorde mand tilsyneladende. For en halv time inde i gudstjenesten blev Charlotte Bøving meget rørt, skriver hendes forlovede, som derfor satte sig tæt ind til hende, tog hendes hånd og lagde en kærlig hånd på hendes skulder.

'Indrømmet, jeg tænker på den vrede herre bagved os, men besluttede mig for at lade kærligheden være forrest. Som enhver ville gøre med sin elskede,' skriver Christina Jørgensen.

Men nu valgte manden at slå hende hårdt på skulderen med en salmebog og gentage, at parret 'simpelthen måtte pakke det dér væk'. Det gik Charlotte Bøving til at fare op.

'Vil du SÅ opføre dig ordentligt. Min kæreste trøster mig, og du skal simpelthen blande dig langt udenom', sagde hun ifølge sin forlovede, der fik kigget hen på mandens kone, der sendt parret et både nervøst og undskyldende smil, skriver Christina Jørgensen, som takker kvinden for denne lille gestus.

Efterfølgende kom kvinden desuden hen til hende og bad hende give Charlotte Bøving et stort varmt kram.

Parret har da heller ikke mistet troen på kærligheden efter den voldelige episode, og på Instagram slår hun fast, at det ikke har fået hende til at gemme sin hengivenhed væk.

'Kære mennesker .. elsk... elsk... elsk hinanden. Uanset køn eller farver @doktorvarde (Charlotte Bøving, red.) jeg elsker dig #loveislove,' skriver hun.