»At kærlighed kan være sådan her, det havde jeg aldrig turdet håbe på.«

For cirka en måned siden besluttede tv-læge Charlotte Bøving at gøre ægteskabet med sin daværende kone Pernille forbi.

»Vi skal have lov at blive glade. Jeg gider ikke nøjes med at overleve - jeg vil gerne leve,« siger den 52-årige læge, der har været kræftsyg i mange år.

Fredag skriver hun på Facebook, at hun er i et forhold med en ny.

Charlotte Bøving med sin ekskone Pernille til Tv-prisen i 2017.
Charlotte Bøving med sin ekskone Pernille til Tv-prisen i 2017. Foto: Sarah Christine Nørgaard
Vis mere

»Hun er så skøn og dejlig,« siger en meget glad Charlotte Bøving, der sidder og kigger sin nye kæreste i øjnene, mens B.T. taler med hende.

Hun tog endeligt beslutningen om at gå fra sin nu ekskone samme dag som kendisfrisør Dennis Knudsen - hendes ven gennem mange år - holdt barnedåb for sin lille søn Lucas.

»Der talte jeg med Dennis på vejen til festen, og vi blev enige om, at det går ikke, det her,« siger hun og fortsætter:

»Så fik vi trykket på den skilsmisseknap.«

Sådan ser det nye par ud med Charlotte Bøving til højre, Christina Jørgensen i midten og deres fælles ven Dennis Knudsen til venstre.
Sådan ser det nye par ud med Charlotte Bøving til højre, Christina Jørgensen i midten og deres fælles ven Dennis Knudsen til venstre. Foto: Privatfoto
Vis mere

Dennis Knudsen havde fortalt hende, at livet simpelthen var for kort til ikke at være glad. Noget kendisfrisøren selv har tatoveret på sin krop.

Og skæbnen ville, at hun samme dag tog ud for at drikke en drink med sin veninde.

En veninde, hun havde lært at kende til den årlige julefrokost hos Charlotte Bircow, der er kendt for sine fitness-hjemmevideoer, de begge deltog i.

»Jeg har altid haft det sådan, at jeg bare blev glad, da hun var i rummet,« fortæller Charlotte Bøving om sin nye kæreste Christina Jørgensen, der arbejder som støtte for nye forældre og også er forfatter.

Selvom den aften efter barnedåben egentlig ikke var en date, så kunne parret mærke, at der var mere end venskabelige følelser imellem dem.

Derfor blev Charlotte Bøving skilt fra sin daværende kone. En skilsmisse, de dog har valgt at gå meget stille med - indtil i dag.

»Pernille har det helt fint med det, hun har også selv mødt en mand, hun ses med,« siger tv-lægen.

De var meget enige om, at det ikke skulle være de to.