Efter han sidste år turnerede Danmark rundt med et show om, at han ledte efter en kæreste, er Tobias Dybvad nu nået i mål.

Og det er gået hurtigt, må man sige.

I sensommeren afslørede den 37-årige standupkomiker på den røde løber ved Zulu Comedy Galla, at han havde fået en kæreste. Så købte de en villa på Frederiksberg, og nu skal de så giftes.

Tobias Dybvad og hans forlovede - den fem år yngre sygeplejerske Marie Stegger - holder lige nu ferie på Hawaii, og det var her, at standupkomikeren 2. juledag gik på knæ.

'Hun blev meget glad og overrasket,' skriver Tobias Dybvad i en sms til B.T..

Adspurgt om kæresten nu var sikker på, at han ikke bare lavede sjov, svarer han:

'Haha, jeg er ikke sikker på, at sådan en joke ville falde i god jord. 'Vil du gifte dig med mig? Aah, det er bare pis! Mit snørebånd er gået op. Du skulle se dig selv!'

Der er endnu ikke konkrete planer for, hvor og hvornår brylluppet skal stå.

Da Tobias Dybvad sidste år stadig var i fuld gang med sin danmarksturné med showet 'Fasser Partner', fortalte han til B.T., hvordan det en gang imellem kunne være en udfordring at lave sjov om dating på scenen, når han samtidig var på udkig efter en kæreste.

»Når de kvinder, jeg skrev med, opdagede, jeg havde showet ved siden af, blev de mistænksomme over for, om de nu blev en del af min research. Det blev lidt meta-agtigt.«

»Jeg måtte forsikre, at det var ægte nok, men at jeg rigtig nok også lavede et show. Så det har ikke nødvendigvis været en fordel på den front at blande tingene sammen,« lød det tilbage i maj.

Men nu kan han altså ånde lettet op. Den eneste ene er fundet, og så må det kommende år vise, hvad der så skal ske.