En 20-årig kendis er tiltalt for at have begået voldtægt 'ved andet seksuelt forhold end samleje' mod en ung kvinde, mens hun var sovende og muligvis nærmest bevidstløs af alkohol.

Det fremgår af et anklageskrift, som B.T. har fået adgang til.

Den unge mand er tiltalt for at have begået voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje mod en kvinde, der var påvirket af alkohol og ikke reagerede.

Der er nedlagt navneforbud i sagen, og B.T. kan derfor ikke beskrive den tiltalte nærmere.

Ifølge anklageskriftet befandt kvinden sig 'som følge af alkoholindtag i kombination med søvn og/eller træthed (..) i en tilstand eller situation, i hvilken hun var ude af stand til at modsætte sig handlingen', lyder det.

Den 20-årige kendis lagde sig angiveligt tæt ind til kvinden 'og gnubbede sig op mod hende, hvorved hun kunne mærke hans erigerede penis', beskriver anklageskriftet.

Her bliver det også oplyst, at den tiltalte befølte kvinden på brystet og kroppen, og at han uden at have fået respons fra kvinden førte hendes hånd ned til sin penis.

Han 'formåede at anvende hendes hånd til at manipulere sin penis til sædafgang', lyder det videre i anklageskriftet.

Det fremgår også, at den tiltalte unge mand angiveligt flere gange spurgte, om kvinden sov, men selvom han ikke modtog svar eller anden reaktion, fortsatte han.

Hændelsen er ifølge anklageskriftet foregået den 16. juni 2019 mellem klokken 3.30 og 7 i en lejlighed i København.

Den 20-årige kendis er nu tiltalt efter straffelovens paragraf 216, stk 1 nr. 2 om voldtægt, og hvis han findes skyldig, kan han straffes med fængsel op til otte år.

Han er dog også tiltalt subsidiært efter straffelovens paragraf 21 om forsøg på voldtægt.

Det betyder, at såfremt retten ikke finder tiltalte skyldig i voldtægt, vil anklageren forsøge at gå efter en dom for forsøg på voldtægt.

Derudover er den 20-årige tiltalt for paragraf 232 stk. 1 om blufærdighedskrænkelse.

Forsvarsadvokat Rune Berggren Brøndal Pedersen repræsenterer den tiltalte og oplyser til B.T., at hans klient nægter sig skyldig.

»Han nægter sig skyldig. Det hele er en misforståelse, og det vil alle kunne se, når forklaringerne kommer frem i byretten,« siger advokaten til B.T.