Thomas Blachman og Julia Werup blev i september forældre til den lille dreng Zac, og Werup fortæller nu om den livsændrende oplevelse.

Hun er åben om, at hun i mange år har brugt medicin mod depression, og hvilke overvejelser hun havde om at fortsætte, mens Zac lå i maven.

»I starten af graviditeten prøver jeg at trappe ud af medicinen, men det var svært. Efter to måneder må jeg give op,« siger Werup til mediet To the moon and back, honey og fortsætter:

»Jeg starter i stedet på et andet, bedre gennemtestet præparat, Sertralin, som min egen læge anbefalede, samt flere psykologsamtaler, og det fungerede.«

Hun fortæller, at det var forbundet med skam at fortsætte på medicinen. Hun havde desuden følelsen af at gå i panik, da hun fandt ud af, at hun var gravid.

Thomas Blachman fortæller i interviewet, hvor stærk og fyldt med selvtillid, man skal være for at tro på sin egen intuition som gravid eller som ventende far i forhold til det, staten kommer med af tilbud og dertilhørende pres.

Parret ville gerne have haft en hjemmefødsel, men på grund af Werups medicin blev de stærkt opfordret til at gøre det på hospitalet. Det endte de med at gøre.

Alt gik fint, og de fik en stærk dreng, og i dag er selvtilliden god, og Julia Werup er uden medicin. Hun vil gerne selv arbejde med gravide kvinder.

Det var 8. september, at familien blev et nyt medlem rigere, og Thomas Blachman er ikke ny i rollen som far. Han har to børn i forvejen, nemlig 18-årige Henry og 13-årige Ramona.

På det sociale medie Instagram har Julie Werup delt billeder af deres lille søn og sig selv kort efter, at han kom til verden, og her hyldede hun både sin jordemoder, sin søster, men også Thomas Blachman.

'Jeg elsker dig endeløst og for altid,' skriver hun blandt andet i opslaget om sin forlovede.

Den nybagte far kan foruden sin søn glæde sig over den næste sæson af 'X Factor', der venter efter nytår. Her skal han igen sidde sammen med meddommerne Oh Land og Ankerstjerne, og det bliver også Sofie Linde, der igen er vært.