Thomas Blachman holder fast i, at han sidste år gav Tessa en undskyldning, efter sin 'kom og knald mig'-kommentar ved 'Zulu Awards 2021'.

Tirsdag eftermiddag tog Tessa bladet fra munden, da hun i en Instagram-video blandt andet rappede, at hun aldrig har fået nogen undskyldning, efter at 'X Factor'-dommeren ved sidste års 'Zulu Awards' i en takketale udbrød: '

'Tessa, jeg står i telefonbogen. Kom og knald mig og min elskede'.

B.T. har efterfølgende forsøgt at få en kommentar fra Thomas Blachman, men han ønsker ikke at stille op til interview.

Via hans personlig assistent har han i stedet sendt følgende citat, hvor han forklarer, at han sidste år sendte sin undskyldning til Tessa i en privat Instagram-besked, som hun angiveligt ikke har set..

»Jeg kan forstå, at Tessa ikke har læst den undskyldning, jeg sendte til hende efter 'Zulu Awards' den 5. maj. Men hvad fanden, jeg læser heller ikke alle mine beskeder,« lyder det fra Thomas Blachman, der tilføjer:

»Jeg undskylder igen. Når det er sagt, så er showbiz showbiz.«

Han har som bevis sendt et screenshot af sin Instagram-besked til Tessa, hvor han sidste år skrev:

'Kære Tessa. Et forsøg på at rose dig mislykkedes fuldstændig så hermed en seriøs oprigtig undskyldning. Kh T.'

Se beskeden her:

Blachmans besked til Tessa.
Blachmans besked til Tessa. Foto: Privatfoto
Vis mere

Herunder kan du se Tessas rap til Thomas Blachman:

Her kan du læse teksten til Tessas rap:

Tilbage i maj 2021, et par uger efter Thomas Blachmans 'Zulu'-takketale, erkendte TV 2's kanalchef Dorthe Thirstrup, at den 58-årige 'X Factor'-dommer var gået over stregen.

»Han provokerer ofte for at få sit budskab frem, men her blev en fejlslagen ros til Tessa i stedet både upassende og over stregen. Vi ved, at Blachman har sendt en undskyldning til Tessa, og han har også overfor os beklaget sin opførsel til 'Zulu Awards',« sagde til Ekstra Bladet.

Thomas Blachmans 'X Factor'-dommer-kollega Martin Jensen, der også blev nævnt i talen med ord som 'den her (prisen de vandt, red.) skal stå over kaminen i vores soveværelse, hvor vi knalder hinanden i røven', sagde efterfølgende til B.T.:

»Det er det, der fungerer så godt i et parforhold, at den ene holder hovedet koldt, når den anden engang imellem taber det. Jeg synes, at jeg forsøgte at få os tilbage på sporet, men han (Thomas Blachman, red.) kan engang imellem være en svær mand at få til at tie stille.«

Da han skulle takke for prisen som 'Årets par' med Martin Jensen til Zulu Awards 2021, fik en tydeligt beruset Thomas Blachman blandt meget andet sagt: 'Tessa, jeg står i telefonbogen. Kom og knald mig og min elskede'.
Da han skulle takke for prisen som 'Årets par' med Martin Jensen til Zulu Awards 2021, fik en tydeligt beruset Thomas Blachman blandt meget andet sagt: 'Tessa, jeg står i telefonbogen. Kom og knald mig og min elskede'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Thomas Blachman selv valgte ligesom Tessa heller ikke i første omgang at kommentere talen offentligt.

Men da TV 2 tilbage i september afholdt pressemøde forud for den nye 'X Factor'-sæson, blev han imidlertid mødt med spørgsmål fra flere medier og sagde blandt andet til Ekstra Bladet:

»Jeg begår sjældent fejl, vil jeg sige. Men det var nok det tætteste på, jeg har været. Det var dumt, og så har jeg ikke mere at sige til det.«

Han tilføjede i samme ombæring, at han personligt havde givet Tessa en undskyldning.

Overfor Se og Hør sagde han derudover:

»Det var jo åndssvagt – andet har jeg ikke at sige til det. Det er sjældent, jeg møder muren, men det gjorde jeg nok den aften.«

Tessa.
Tessa. Foto: Pr foto
Vis mere

Andre læser også