Realitystjernen Teitur Skoubo kalder det »en meget uheldig situation«, da han onsdag endte i klammeri med to vagter ved Reality Awards.

Efter hændelsen havde han brug for en pause fra sociale medier, fortæller han. Men nu er han altså klar til at afbryde den og give sin version af, hvad der skete i Docken i København – inden han blev bortvist fra stedet.

Her var 500 realitydeltagere samlet til branchens helt store prisfest, men festen sluttede brat, da der opstod tumult, og en oprevet 'Paradise Hotel'- og 'Singletown'-stjerne Teitur Skoubo blev eskorteret ud af vagter, som du kan se i videoen over artiklen.

'Vi sidder og hygger, vi får drukket en del, og vi har det virkelig sjovt ved vores bord. Hver gang der er blevet uddelt en pris, har jeg rejst mig op og jublet lidt. Hvis man ikke ved det, så er jeg et kæmpe meget ADHD-barn, der ikke kan sidde stille i for lang tid, og jeg får så at vide af vagterne, at hvis jeg rejser mig op igen, så bliver jeg smidt ud,' fortæller han i en story på Instagram.

Teitur i slagsmål ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)
Teitur i slagsmål ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Men Teitur Skoubo rejser sig op igen. For senere på aftenen skal han på toilettet.

På vejen møder han sin gamle ærkefjende Asbjørn Nielsen, med hvem Teitur Skoubo har en fælles historie i 'Paradise Hotel'-deltageren Christel Trubka, som de begge har været kæreste med.

Teitur Skoubos 'Singletown'-kollega Samira har tidligere fortalt B.T., hvordan dette møde fik folk på barrikaderne.

»Så tager folk fat i Teitur, og der kommer to vagter og tager fat i Teitur, og det er jo fucking ubehageligt. Han får fucking nederen på. Og så bliver han smidt ud, og det er ikke fucking fair, for han har ikke gjort en skid,« rasede hun onsdag aften kort efter hændelsen.

Teitur i slagsmål ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)
Teitur i slagsmål ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Og i sin story bekræfter Teitur Skoubo, at vagterne tog fat i ham, mens han talte med Asbjørn Nielsen på vej ud til toilettet, og sagde, at nu var det altså sidste advarsel.

'Så siger han: 'Du skal ud nu' og tager fat i min arm, og jeg vrister mig løs og siger: 'Jeg kan godt selv gå ud. Du behøver ikke tage fat i mig', og lige pludselig, mens vi snakker, tager den anden vagt fat i min anden arm, og lidt efter lidt går det lidt galt,' siger han.

'Og jeg reagerer lidt voldsomt, for jeg føler mig dårligt behandlet, og jeg vil ikke have, at folk tager fat i mig, når jeg føler, jeg ikke har gjort noget galt. Men som I nok har set (på billeder og videoer fra aftenen, red.) eskalerer det hurtigt, og det ender med, at jeg bliver smidt ud.'

B.T. talte torsdag med arrangøren af Reality Awards, Kit Nielsen, der fortalte, at Teitur Skoubo havde modtaget en bøde på 3.000 kroner for gadeuorden, men at hverken hun eller vagterne havde anmeldt ham for vold efter episoden.

Teitur Skoubo og ekskæresten Christel Trubka ved Reality Awards 2021.
Teitur Skoubo og ekskæresten Christel Trubka ved Reality Awards 2021. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

»Det var super ærgerligt, at det skete, det er jeg rigtig ked af, men jeg synes ikke, det kunne være håndteret anderledes. Vagterne kunne ikke gøre så meget, når han var så aggressiv,« siger Kit Nielsen til B.T.

Både hun og Teitur Skoubo fortæller, at der ikke er dårlig stemning mellem dem, og at realitystjernen er velkommen til næste års show, hvis han kan opføre sig ordentligt.

B.T. har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Teitur Skoubo, men han henviser til den forklaring, han allerede har givet.