Taylor Swifts mor, Andrea Swift, har kæmpet mod kræft i flere år, og nu har familien fået en nedslående nyhed.

I forbindelse med moderens igangværende behandling for brystkræft, har lægerne fundet en hjernetumor.

Det fortæller Taylor Swift i et interview med Variety.

»Mens hun var under behandling, fandt de en hjernetumor. Og symptomerne for, hvad et menneske går igennem, når de har en hjernetumor, er helt anderledes, end hvad vi har været igennem tidligere i forbindelse med hendes kræft . Så det har været en rigtig hård tid for os som familie.«

Den 30-årige sangerinde fortæller i interviewet også, at moderens sygdom kommer til at få konsekvenser for den sommerturne, som er planlagt i forbindelse med hendes seneste album 'Lover'.

Normalt turnerer Taylor Swift i ni ud af årets 12 måneder, når hun har udgivet et nyt album. Men denne gang har hun valgt at gøre tingene anderledes.

For at kunne tilbringe så meget tid som overhovedet muligt med sin mor, kommer sangerinden kun til at spille fire koncerter i USA og enkelte festivaler i Europa henover sommeren.

Selvom hun har skåret gevaldigt ned på antallet af koncerter, tyder det dermed fortsat på, at hun kommer til at aflægge Dyrskuepladsen og Roskilde Festival et visit til sommer.

Andrea Swift fik konstateret kræft første gang tilbage i 2015.
Andrea Swift fik konstateret kræft første gang tilbage i 2015. Foto: MIKE BLAKE
Vis mere

Taylor Swift fortæller desuden i interviewet med Variety, at en anden grund til, hun har valgt at prioritere at spille på festivaler til sommer, skyldes, at hun gerne vil optræde steder, hun ikke har optrådt så meget tidligere og gøre ting, hun ikke har gjort før.

Den 31. januar får dokumentaren 'Miss America', som handler om den 30-årige sangerindes liv premiere på Netflix.

Om sangerinden i dokumentaren kommer til at fortælle mere om sin mors sygdomsforløb, er dog tvivlsomt. Det er nemlig ikke ofte, hun udtaler sig om sit privatliv.

»Alle elsker deres mor, alle har en vigtig mor, men for mig er min mor virkelig en ledende kraft. Næsten alle beslutninger, jeg træffer, taler jeg med hende om først. Så det er tydeligvis en stor ting at tale om hendes helbred,« siger Taylor Swift.