Der blev i højere grad end vanligt blitzet løs på den røde løber under modefesten Harper’s Bazaar i New York fredag aften.

De to amerikanske superstjerner inden for hiphop og R&B Cardi B og Nicki Minaj røg nemlig i totterne på hinanden.

Hurtige var tilskuere, pressefolk og andet modefest-vedhæng dog til at hive deres smartphones frem og forevige den celebre ‘cat fight’, som ifølge flere interenationale medier - herunder TMZ - involverede både skokast og hår-hiveri.

Over for TMZ fortæller kilder, der så optrinnet, at Cardi B på en ‘agressiv måde’ kom over til bordet, hvor Nicki Minaj sad.

Her leverede hun en parade af højlydte skældsord rettet mod Nicki Minaj, inden hun tog sin blodrøde, plus 10 cm. lange stilet af og kastede den efter Minaj, som nåede at undvige.

Herefter opstod der tumult, inden Cardi B blev ført ud af lokaet og væk fra festen, som blev afholdt i forbindelse med modeugen i New York.

I videoen, som kan ses herover, kan man se en forslået Cardi B forlade festen. Ifølge øjenvidner var hendes store røde, kjole revet itu, og i panden havde hun en bule på størrelse med et Anthon Berg påskeæg.

Umiddelbart efter optrinnet undsendte Cardi B en meddelelse på Instagram, hvor hun forklarede, hvorfor hun havde handlet, som hun gjorde: