Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Al ting har sin tid, og for 'forsidefruen' Karina von d’Ahé er det blevet tid til at sige farvel til at være ugentlig gæst i de danske tv-stuer.

Efter syv sæsoner har hun valgt at stoppe i TV3-programmet 'Forsidefruer'.

Det oplyser hun tirsdag aften på Instagram. Overfor B.T. uddyber hun sin beslutning.

»Jeg har bare gået det seneste halvandet og bare følt, at jeg havde lyst til at prøve noget andet«

Karina von d'Ahé er 48 år.
Karina von d'Ahé er 48 år.
Vis mere

»Jeg synes, at man skal bidrage, når man er der, og jeg kunne mærke, at jeg var begyndt at zoome lidt ud. Der er jo nogle af tingene, som måske er lidt langt fra det, man selv ville lave, eller det man gør,« lyder det fra Karina von d’Ahé, der med sine 48 år sammen med Janni Ree er de ældste deltagere i programmet.

Ifølge Karina von d' Ahé har det været 'sindssygt' sjovt at være med i programmet, men hun indrømmer også, at det til tider har været hårdt.

Har man set et par afsnit af  'Forsidefruer' opdager man hurtigt, at deltagerne langt fra altid er enige, og at det en del gange ender i voldsomme skænderier.

»Nogle gange har det været sådan, at alle har haft ondt i maven, når vi skulle mødes,« siger hun og forklarer, at det blandt andet kunne ske, hvis nogen af de seks kvinder havde hængt andre ud i medierne, og man derefter skulle mødes.

Karina von d'Ahé er snart færdig som 'forsidefrue'.
Karina von d'Ahé er snart færdig som 'forsidefrue'. Foto: privat/ Instagram
Vis mere

»Men der er jo en professionalisme, så der er ikke nogen, der er blevet holdt ude eller blevet mobbet, men du kan godt have ondt i maven, når du ved, at der ligger sådan et skænderi og lurer under overfladen.«

Der har også været optagelser og situationer, som 'forsidefruerne' blev sat i, som Karina von d'Ahé ikke syntes var lige fede:

»Det var nogle ting, hvor jeg har tænkt: 'Been there, done that', og at det var for fjollet eller ligegyldigt,« siger hun og tilføjer, at hun dog også har haft mange gode oplevelser.

»Det har været surrealistisk sjovt at få muligheden for at komme rundt i hele verden. Det har været vanvittig og skørt og sjovt og lært mig noget om rummelighed,« siger hun og konstaterer, at deltagelsen i programmet er en oplevelse, som hun ikke ville have været foruden.

I syv sæsoner var Karina von d'Ahé med i 'Forsidefruer'.
I syv sæsoner var Karina von d'Ahé med i 'Forsidefruer'.
Vis mere

»Der er ikke nogen, der er sure. Og der er ikke noget, der er dråben. Jeg tror bare, at jeg føler mig voksen-voksen og har lyst til at lave noget andet,« siger Karina von d'Ahé, der fremover vil rette fokus på sit tørklædefirma samt på det at være beautyinfluencer.

Og skulle der sidde nogen derude, der drømmer om at blive en ny forsidefrue, så er von d'Ahé klar med nogle gode råd:

»Man skal stå godt og grundigt og solidt i sig selv. Og skal man tage nogle dybe indåndinger. For reality er jo bygget op, så you can’t win. Og så skal man i hvert fald ikke være nærtagende, når man laver Forsidefruer.«