Julie Zangenberg er vant til dødstrusler, seksuelle beskeder og at folk ønsker hende det dårligt.

Men det blev for meget for klatretøs-stjernen, da hun blev gravid med sønnen Leo.

Det skriver Her og nu.

»Da jeg blev gravid, så var der folk, som kom med deres ønske om, at jeg aborterede,« fortæller Julie Zangenberg åbent i en story på Instagram.

»Meget detaljerede beskrivelser af, hvordan de ville sørge for, at jeg aborterede, og hvad de mente, der skulle ske med mit barn,« fortsætter Julie Zangenberg.

Derfor har hun sammen med sin forlovede, stjernekokken Andreas Bagh, nu taget en beslutning om, at de ikke vil – som Julie Zangenberg siger – udbasunere sønnens ansigt og identitet på Instagram.

Leo, som parrets søn hedder, kom til verden i juni i år og vil dog sagtens kunne være at finde på billeder i større sammenhæng, men hans ansigt forbliver privat.

I 2002 blev Julie Zangenberg hele Danmarks klatretøs, da hun nuppede hovedrollen i filmen af samme navn.

»Jeg har været offentlig siden, at jeg var 12 år gammel, så jeg synes, at jeg kender, de gode og dårlige ting ved det. Konsekvenserne ved det, og hvor voldsom en påvirkning det er på ens liv. Og det synes jeg simpelthen ikke, at jeg vil fratage ham retten til selv at vælge om det er noget, han ønsker i sit liv,« lyder det videre fra Julie Zangenberg.

Julie Zangenberg har dannet par med kendte navne som Mikael Wulff, Rasmus Seebach og Nicklas Bendtner, før hun fandt kærligheden i kokken Andreas Bagh, som hun har Leo med.