I maj flyttede DR-korrespondenten Stéphanie Surrugue fra Paris til København, og hun nyder at være hjemme igen.

»Det er dejligt og rigtig hyggeligt. Det er meget vådt, synes jeg. Der er meget regn, ikke'?« joker Stéphanie Surrugue.

For først og fremmest er det en fryd for et familiemenneske som hende selv at have familien tæt på igen.

»Jeg får set min familie en hel masse – ikke nok, synes de, men jeg prøver, mor!« siger den 44-årige journalist med et vanligt glimt i øjet.

»Min ene niece er blevet født, mens jeg boede i USA, og min anden niece er blevet født, mens jeg boede i Frankrig, så vi er i gang med at lære hinanden kende. Men nu har de fundet ud af, at jeg er tante Fanny, og de står og råber 'tante Fanny, tante Fanny', når jeg kommer og besøger dem, og så bliver tante Fanny meget glad!«

Derudover er hjemkomsten til Danmark også den første i Stéphanie Surrugues tid som ansat hos Danmarks Radio.

»Da jeg startede på DR, flyttede jeg direkte til USA, så jeg er i gang med at lære DR at kende, lære mine kollegaer at kende, finde ud af hvor kantinen ligger og sådan noget, og det er faktisk også meget godt,« forklarer hun.

B.T. talte med Stéphanie Surrugue, da hun ankom på den røde løber til 'Vild med dans' program 2 i fredags. Her ankom hun sammen med nydanseren Michelle Kristensens kæreste Pernille Wass, som hun er gode veninder med.
B.T. talte med Stéphanie Surrugue, da hun ankom på den røde løber til 'Vild med dans' program 2 i fredags. Her ankom hun sammen med nydanseren Michelle Kristensens kæreste Pernille Wass, som hun er gode veninder med. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Det er dog kun for en stund, at dansk-franske Stéphanie Surrugue er hjemme i det kolde nord.

»Jeg skal videre på et eller andet tidspunkt. Nu skal jeg bare lige være her lidt, og så skal jeg ud igen på et tidspunkt. Jeg har bare ikke sagt det til min chef endnu. Det finder han måske ud af nu,« forklarer hun med et grin.

Hun tør dog ikke røbe, hvor hun drømmer om at drage hen i arbejdets tjeneste.

»Der er en lang liste over steder, jeg ikke drømmer om at komme hen, og så en ret kort liste over steder, hvor jeg gerne vil hen. Men konkurrencen er hård, så det holder jeg lige lidt indenfor vesten lidt endnu.«

Kæresten gennem knap et år, den franske Jean, befinder sig dog stadig i Paris.

»Der bliver pendlet, der bliver pendlet, der bliver pendlet,« lyder det fra Stéphanie Surrugue, der ikke er meget for at fortælle om forholdet, hun tidligere har kaldt »kompliceret«.

»Vi holder det lidt for os selv, har jeg lært mig selv at sige, så det ikke ender i alle mulige vilde overskrifter,« slutter hun med et smil.