Komiker og skuespiller Søs Egelind fik en del seere til tasterne efter sin optræden ved DRs store fødselsdagsshow 'Hele Danmark fejrer Kronprinsen' søndag aften. Skuespilleren beklager nu, hvis nogen har følt sig stødt. 

Det faldt bestemt ikke i alle seernes smag, da Søs Egelind søndag aften gik på scenen i Royal Arena for at underholde ved det store show i anledning af kronprins Frederiks fødselsdag.

Hun optrådte to gange: Første gang som en wannabe-prinsesse, der gjorde, hvad hun kunne for at få Frederiks telefonnummer og anden gang som en afdanket pressefotograf.

Kronprinsen med familie fotograferet under DRs store fødselsdagsshow 'Hele Danmark fejrer Kronprinsen.'
Kronprinsen med familie fotograferet under DRs store fødselsdagsshow 'Hele Danmark fejrer Kronprinsen.' Foto: Tariq Mikkel Khan
Vis mere

Efter hendes indslag rejste der sig en sand storm på Twitter, hvor det gennemgående tema var, at den erfarne komiker havde været direkte pinlig og slet ikke sjov.

Lasse Madsen mente for eksempel, at det var imponerende, at Frederik formåede at smile under hendes to indslag.

Klaes Stelmach syntes tilsyneladende heller ikke, at skuespilleren var sjov.

Andre fandt det bare pinligt.

Heller ikke Ekstra Bladets anmelder var imponeret og kaldte Søs Egelinds numre for aftenens 'nulpunkt' og 'en decideret pinlig sketch.'

Søs Egelind får kritik af sin optræden ved DRs store fødselsdagsshow for Kronprinsen.
Søs Egelind får kritik af sin optræden ved DRs store fødselsdagsshow for Kronprinsen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Avisen har fanget Søs Egelind for en kommentar, og hun tager kritiken helt roligt.

»Humor er individuelt. Og man kan aldrig gøre alle tilfredse. Jeg aner ikke, hvad der har været af reaktioner, men jeg havde selv en fest, og det var fantastisk at optræde for salen, der var proppet med vidunderlige mennesker,« siger Søs Egelind til avisen og fortsætter:

»Hvad skal jeg sige? En bager kan jo ikke bage de kager, som alle mennesker kan lide. Man må altid gå frem efter sin egen smag og fornemmelse. Jeg beklager da, hvis jeg har ødelagt nogens aften, men jeg tror nu, der skal mere til.«