Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Prins Joachim vil ikke have skylden for, at der mandag aften er skybrud over Danmark.

Den 49-årige prins fylder den 7. juni 50 år - så han er jo et eller andet sted undskyldt - alligevel var han hurtig til at kommentere vejret, da der mandag aften blev holdt fin fødselsdag for ham på Bellevue Teatret nord for København.

»Jeg fralægger mig ethvert ansvar for vejret,« lød det straks, da B.T. ønskede ham tillykke på den røde løber, før han gik ind i salen.

Selve fødselsdagsshowet skulle i første omgang have været afholdt udendørs på Den kongelige skydebane, Sølyst, i Klampenborg, men netop på grund af det dårlige vejr, frygtede man det ville ødeløgge festen, og derfor rykkede man det indenfor i det nærtliggende teater.

Kronrpins Frederik gik hurtigt forbi pressen.
Kronrpins Frederik gik hurtigt forbi pressen. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Selve aftenen forløb pænt og sobert og langt fra ligeså 'festligt', som man blandt andet oplevede prins Joachim til 'Rock'n'Royal'-showet i Parken tilbage i 2004 i forbindelse med kronprins Frederik og kronprinsesse Marys bryllup.

I stedet var der linet op med indslag fra opera-verdenen, et par drenge- og pigekor, digtoplæsning fra Susse Wold og derudover indslag fra sangeren Bryan Rice der sang sit hit 'No Promises' samt et cover af Sebastians 'Stille før storm'.

Aftenens konferencier fortalte, at prins Joachim var en rigtig opera-nørd og selv havde været med til at sammensætte showet. Til sidst gik prinsen på scenen for at uddele overskuddet fra aftenens koncert til landets hospitalsklovne som han synes fortjente et skulderklap.

Kronprins Frederik deltog også ved festen, ligesom prins Joachims ekskone grevinde Alexandra.

Se prins Joachims takketale herunder hvor han blandt andet fik salen til at storgrine da han fortalte om sine klaverevner.

 

Grevinde Alexandra kom uden børn.
Grevinde Alexandra kom uden børn. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Andre læser også