Han er bare 16 år gammel. Det samme er hun. Og om godt et halvt år er de forældre.

Den britiske barnestjerne Alex Bain venter således sit første barn med sin jævnaldrende kæreste, Levi Selby. Det afslører hun selv på Facebook, hvor hun har delt et billede fra en ultralydsscanning sammen med teksten ‘8. December’.

Alex Bain er kendt fra den ultra-populære britiske tv-serie ‘Coronation Street’ - også kendt som ‘Corrie’. Her spiller han karakteren Simon Barlow, som blev introduceret helt tilbage i 2008. Bain har været med lige siden.

I 2011 blev fik han en pris for sit skuespil ved Britisk Soap Awards, hvor han vandt i kategorien ‘Best Young Performance’.

Moren til det kommende barn går i skole. Om det var tilsigtet eller ej, at de to unge turtelduer skulle have et barn sammen så tidligt, har ingen af dem meldt noget ud om offentligt. Men der lader ikke til at være tvivl om, at de skal beholde barnet.

Således har Levi Selbys mor ifølge Mirror også delt det føromtalte billede af ultralydsscanningen sammen med teksten ‘Kald mig Granny Walton’ - med henvisning til en karakter fra den amerikanske sæbeopera ‘The Waltons’.