Skuespillerinden Olivia Munn har haft mange bejlere gennem årene, men ikke alle har været en lige stor succes mellem lagenerne.

Det afslører hun i podcasten 'Good for you', som hendes veninde Whitney Cummings er vært på. I afsnittet taler kvinderne om sex, som veninder nu gør: temmelig detaljeret.

Blandt andet afslører 40-årige Olivia Munn, som du måske kender fra 'X-Men' og 'Magic Mike', at en af hendes ekskærester simpelthen var »den værste i sengen«, skriver Mercury News.

Eks'en, hvis identitet skuespillerinden ikke afslører, foretrak ifølge Olivia Munn at dyrke lagengymnastik med lyset slukket.

Desuden gik han kun ned på hende to gange i løbet af de to år, parret var sammen, hvilket Olivia Munn bestemt var alt for lidt.

»Faktisk så gik han kun ned på mig to gange i løbet af de to år, vi var sammen, og jeg spurgte ham på et tidspunkt: »Hvorfor går du aldrig ned på mig? Og forresten så har jeg heller ikke lyst til, at du gør det.« Men jeg undrede mig bare, for jeg har det lidt sådan, at de fleste fyre ikke kan få nok af min vagina,« lød det ærligt fra skuespilleren.

Men da hun konfronterede sin tidligere partner med, at han undgik lige netop det orale element af sexakten, lød det fra ham, at han ikke var ret erfaren på området.

Og det fik Olivia Munn til at overveje, om partneren mon var mere til mænd end til kvinder.

Detaljerne om Olivia Munns sexliv med den unavngivne eks har fået fans til at spekulere i, hvem den uheldige mand, der bliver udstillet i podcasten, kan være, og den eneste ledetråd er, at parret var sammen i to år.

Skuespillerinden var kærester med skuespiller Bryan Greenberg fra 2007 til 2009, mens hun dannede par med 'Star Trek'-stjernen Chris Pine fra 2009 til 2010.

Hun har desuden kærestet rundt med sangeren Justin Timberlake, Matthew Morrison fra Glee og hockeyspilleren Brad Richards.

Det mest kendte forhold, som Olivia Munn har haft, må dog være med Green Bay Packers-quarterback Aaron Rodgers.