Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Står det til Dr. Dres kommende ekshustru, skal han ikke slippe billigt fra deres skilsmisse.

24 års ægteskab til trods tyder intet på, at deres brud er sket i fred og fordragelighed. Tværtimod. Og det kan komme til at koste rapperen dyrt.

Ifølge PageSix står det nemlig beskrevet i retsdokumenter indgivet torsdag, at Nicole Young kræver to millioner dollar i hustrubidrag – om måneden.

Det svarer med dagens kurs til 12.559.400 danske kroner.

Derudover kræver hun fem millioner dollar – omtrent 31 millioner kroner – til advokatregninger.

I retsdokumenterne lyder det således, at den 50-årige kvinde har haft problemer med at betale sine regninger, siden hun i januar valgte at gå fra hiphop-mogulen efter mere end to årtiers ægteskab.

Det står desuden beskrevet, at Dr. Dre skulle have smidt hende ud af deres bolig – kæmpe Los Angeles-mansion – midt om natten i april, hvor han skulle have været fuld og ekstremt vred.

Herefter blev Nicole Young angiveligt forvist til deres hjem i Malibu, hvorefter rapperen skulle have truet med at sælge det.

Parret fotograferet sammen i 2015.
Parret fotograferet sammen i 2015. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

»Brug ikke én krone mere. Du kan ikke opføre dig ondt og respektløst og samtidig bruge mine hårdt tjente penge,« skulle han i den forbindelse have skrevet i en sms til hende.

Nicole Young beskriver i retsdokumenterne sin mangeårige ægtemand som en kontrolfreak, der tvang hende til at underskrive en ægtepagt på deres bryllupsdag.

Netop ægtepagten har været genstand for store diskussioner, siden parret officielt søgte om skilsmisse i juni.

Særligt, fordi Nicole Young og hendes hold af advokater mener, at hun skilsmisse til trods skal kunne fortsætte med at leve, som hun har gjort hidtil.

Godt nok har hun intet arbejde, men i retsdokumenterne lyder det, at hun har spillet en vigtig rolle i Dr. Dres karriere og pladeselskab.

Derfor mener hun også at have krav på lidt af den efterhånden store formue, som Dr. Dre gennem tiden har fået skabt sig.

I retsdokumenterne lyder det, at han er god for en milliard dollar – hvilket svarer til omtrent 6,2 milliarder danske kroner.

Andre læser også