Den danske komiker og standupper Geo er blevet gift med kvinden, han kalder 'lægen fra Aarhus'.

Han var egentlig sikker på, at han aldrig skulle giftes igen, efter han i 2015 var blevet skilt.

Det har komikeren, der lyder det fulde navn Christian Geo Heltboe, tidligere fortalt ærligt om i et interview med BT. For seks år siden fik han konstateret testikelkræft, og året efter havde kræften sat sig på hans lunger.

I slutningen af 2012 var han raskmeldt, og siden har han kæmpet for at finde tilbage til sin identitet som rask frem for syg. Men kræften ændrer mennesker, og de skænderier og problemer, han havde haft i ægteskabet med sin kone Christiane Vejlø før sygdommen, vendte tilbage, efter han var blevet rask.

»Når man er midt i det (kræften, red.), er bange for at dø – og i øvrigt har bivirkninger, der giver en lyst til at dø – længes man efter hverdagen, som man kendte den. Men den hverdag kommer aldrig igen. Sexliv og hyggeaftner er sat på standby, men det er ikke så enkelt, at det kommer tilbage, når man er rask. Jeg kom tilbage som et andet og mere kompromisløst menneske,« forklarede han i interviewet.

I tre år prøvede parret at redde ægteskabet, før de i 2015 opgav og blev skilt.

I første omgang var Geo sikker på, at han aldrig skulle giftes igen. Men den holdning blev ændret kort efter skilsmissen en sen nattetime på en bar i Aarhus.

»Jeg talte med en kvindelig læge, som gerne ville høre et af mine foredrag om at være patient. Vi udvekslede numre,« har han tidligere fortalt om kvinden, han mødte der.

Selv kalder han hende for lægen fra Aarhus – det står også på messingskiltet på deres hoveddør på Østerbro.

Nu er de to blevet gift.

Det fremgår af et billede, som Geo søndag selv har delt på både Facebook og Instagram.

Tidligere har han til Ritzau fortalt, hvordan det gik, da han friede til 'Lægen', som hedder Ditte March.

»Hun er praktiserende læge og tænker meget pragmatisk, og jeg tænker sådan lidt kunstner-agtigt, og jeg vil rykke på ting. Da jeg friede, var det lidt syret, fordi hun var sådan: 'Hvad nu hvis du er træt af mig om to år?', hvor jeg var sådan lidt: 'Jamen så er det da bare med at fri nu, hvor jeg ikke er træt af dig', sagde Geo med et grin tilbage i april og tilføjede:

»Så det er dejligt, at hun sagde ja.«

I interviewet med BT fortalte han, at han og lægen kigger på hus ’i smug’, og selvom kemoen gjorde ham steril, arbejder de på at få et barn sammen.

»Jeg har fået frosset sæd ned, for vi drømmer om en baby. Men vi har ikke travlt,« sagde han.

Han har datteren Effie på ni år, som han fik med ekskonen Christiane Vejlø.