Den unge jurastuderende Kathrine Kjær er blevet genstand for Anne Linnets kærlighed - og kærligheden er gengældt.

Det skriver ugebladet Tæt På, og 26-årige Kathrine Kjær bekræfter over for BT, at hun danner par med den 64-årige musiklegende.

»Det kan jeg godt bekræfte. Anne og jeg mødte hinanden gennem fælles venner. Hun slog fuldkommen benene væk under mig. Vi er meget glade for hinanden,« siger hun og tilføjer, at parret har kendt hinanden 'i et stykke tid'.

Foto: Privatfoto
Vis mere

Kathrine Kjær, der arbejder som stud.jur. på et advokatkontor i København, gik selv ud på Facebook den 15. november og bekræftede forholdet med et billede af hende og Anne Linnet samt teksten:

'Alright. Havde faktisk ikke troet, at pressen gad skrive om det. Men altså. Det gad de så. Skynder mig lige SELV at breake den: jeg er kæreste med hende her.'

Oplaget slutter hun med hashtagget #nejvihardaingenaldersforskel' (Nej, vi har da ingen aldersforskel, red.), som nok skal læses med et glimt i øjet og henvise til parrets aldersforskel på 38 år.

Det er dog ikke første gang, Anne Linnet falder for en yngre kvinde. Det er fire år siden, at Anne Linnet lod sig skille fra den 34 år yngre Tessa Frank. De to havde været gift siden 2010 og nåede sammen at blive forældre til Isolde og Nemo.

LÆS OGSÅ: Borgmester-kandidat smækkede med døren og kastede med papir: 'Det er usmageligt'

Det var i forbindelse med bogmessen i Bella Center, København, i forrige weekend, at Anne Linnet kort bekræftede sit nye forhold over for HER&NU. Men hun fortalte ikke mere om, hvem den nye kæreste var.

Anne Linnet har i alt syv børn. Udover Isolde og Nemo fra forholdet med Tessa Franck har hun Evamaria og Marcus fra sit ægteskab med jazzsaxofonisten Holger Laumann fra 1974 til 1985. Popsangeren Xander har hun også, samt tvillingerne Maria og P - tidligere Peter - som hun adopterede fra Rumænien i 2006.