TV 2-vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl har haft svært ved at acceptere, at hun måtte føde sine børn ved kejsersnit.

Da begge Sara Maria Franch-Mærkedahls døtre skulle til verden, lå de forkert. Kejsersnit var derfor den bedste løsning, men sådan føles det ikke altid for den 40-årige vejrvært.

For hende er det en sorg ikke at have opfyldt sin drøm om at føde vaginalt. Hun oplevede nemlig sine kejsersnit mere som at undergå en operation end selv at bringe sine børn til verden.

»Jeg har stadigvæk ikke helt forliget mig med, at jeg fik kejsersnit. Jeg har følelsen af, at jeg ikke har født rigtigt. Det er jo også, fordi man har fået at vide, at en vaginal fødsel er det bedste for barnet. Så jeg føler på en måde, at jeg ikke har givet mine børn de bedste kår,« fortæller hun til Vores Børn.

Her fortæller hun også, at hun stadig kunne drømme om at få flere børn, til dels fordi det stadig er et stort ønske for hende at føde vaginalt.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har døtrene Vega Marie på 9 år og Kastjane Kirstine på 12 år med eksmanden Bo.

Hun og døtrene bor i en lejlighed på Østerbro.

Sara Maria Franch-Mærkedahl blev for alvor kendt i den brede offentlighed, da hun vandt den 11. sæson af 'Vild med dans' sammen med danser Silas Holst. Hun er desuden tidligere model og cirkusartist.