I dag får Rikke Gøransson formentlig en langt højere løn for rollen som 'Paradise Hotel'-vært.

Men den 35-årige tv-vært startede ganske beskedent, synes hun selv, på lønstigen i front for realityprogrammet.

Det fortæller hun i det seneste afsnit af komiker Christian Fuhlendorffs podcast 'Hva så?!'

»Nu kan jeg fortælle, hvad min startløn var, fordi den var sgu ikke særlig høj. De tilbød mig 24.000 for at blive tv-vært,« afslører Rikke Gørranson grinende i podcasten.

Rikke Gøransson, da hun deltog i tredje sæson af 'Paradise Hotel'. Året efter vendte hun tilbage til realityprogrammet som vært.
Rikke Gøransson, da hun deltog i tredje sæson af 'Paradise Hotel'. Året efter vendte hun tilbage til realityprogrammet som vært.
Vis mere

Dengang var hun kun 19 år og havde lige vundet 'Robinson Ekspeditionen'. Forinden havde hun selv deltaget i 'Paradise Hotel', hvor hun røg ud som den første efter blot to dage.

Men da den daværende 'Paradise Hotel'-vært, Ibi Støving, gik på barsel, blev Rikke Gøransson kaldt til casting som vært og fik som bekendt jobbet. En dag, hun beskriver som »den vildeste dag i mit liv nogensinde«.

Men trods lykkerusen godtog den dengang 19-årige Rikke Gøransson ikke bare tilbuddet om de 24.000 kroner for sin værtsdebut.

»Så var jeg sådan: 'Nå, men det er okay, altså, I snakker udbetalt, ikke?' Så grinte de ad mig og sagde: 'Nej, nej, vi skal jo lige prøve dig af som vært'. Så sagde jeg: 'Okay, men jeg kan gå med til 30',« forklarer tv-værten.

Rikke Gøransson har været vært på 'Paradise Hotel' de sidste 15 år. Her ses hun med startcastet fra fjortende sæson fra 2018.
Rikke Gøransson har været vært på 'Paradise Hotel' de sidste 15 år. Her ses hun med startcastet fra fjortende sæson fra 2018. Foto: Nordic Entertainment Group
Vis mere

I 2008 kunne hun således for første gang ses som vært på 'Paradise Hotel' i programmets fjerde sæson.

Siden har Rikke Gøransson været fast vært på realityprogrammet i nu 15 år, og hun er for tiden aktuel i programmets 17. sæson.

Næste sæson bliver dog uden den erfarne vært i front.

Her er hun nemlig blevet erstattet af realitydeltageren Olivia Salo og beautyinfluenceren Emil Olsen, der skal deles om værtsrollen. Til de efterfølgende sæsoner vil de alle tre dog komme i spil som værter.

Emil Olsen og Olivia Salo skal være værtsteamet på 18. sæson af 'Paradise Hotel'. I de efterfølgende sæsoner skal de også dele værtstjansen med Rikke Gøransson.
Emil Olsen og Olivia Salo skal være værtsteamet på 18. sæson af 'Paradise Hotel'. I de efterfølgende sæsoner skal de også dele værtstjansen med Rikke Gøransson. Foto: Janus Nielsen/Viaplay
Vis mere

Andre læser også