Sara Bro er et velkendt ansigt, og for mange mennesker vil det program, hun nu skal være vært for, også være genkendeligt.

Hun skal nemlig tage over for Sara Bovin som vært på programmet 'Tværs', hvor unge mennesker af alle slags taler ud om deres problemer.

Sara Bovin skal på barsel, og det er i den periode, at Bro skal udfylde værtsrollen og hjælpe de unge mennesker med deres problemer.

»Jeg har selv lyttet rigtig meget til 'Tværs', lige siden Tine Bryld var vært, og det blev sendt i ungdomsprogrammet 'P4 i P1'. Jeg kan stadig høre hendes stemme for mig, fordi hun sagde nogle ret vilde ting og altid var på de unges side,« siger Sara Bro om sin nye værtsrolle i pressemeddelelsen sendt ud af DR.

Tine Bryld var vært fra 1972 frem til 2008, og i mange år har det så været Bovin, der har hjulpet de unge.

Sara Bro har også tidligere lavet fjernsyn rettet mod den unge målgruppe. Hun lavede blandt andet programmet 'Hjerteflimmer' på DR1.

For nylig havde hun sit eget talkshow, som hed 'Sara Bro på DR2', og her blev der også snakket om blandt andet problemer og tabuer, men programmet blev lukket ned efter ti afsnit.

Den afgående vært på 'Tværs', Sara Bovin, er mere end tryg ved at overlade rollen til Bro, udtaler hun i pressemeddelelsen.

»Sara er den helt rigtige vikar. Hun har jo lavet ungdomsradio og -tv i over 20 år, så lytterne er i gode hænder,« siger hun.

'Tværs' består i dag både af radioprogrammet, tv-dokumentarer, og Facebook.

I pressemeddelelsen kan man desuden læse, at der siden programmets begyndelse er mere end 15.000 mennesker, som har fået hjælp.

Allerede fra næste uge vil Sara Bro være at finde i sin nye rolle.