Onsdag præsenterede DR de kommende tv-programmer, som kommer til at pryde danskernes tv i 2019. Et helt nyt program, vi kan se frem til, er Sara Bros nye talkshow. Da hun i december 2018 offentliggjorde sit skift fra P3, fik hun flere hadebeskeder.

'Talkshow med Sara Bro' er titlen på det nye DR-program, der snart ruller over skærmen hver søndag på DR2.

»Lige inden jul, da jeg meldte ud, at jeg stoppede på P3, så jeg, at folk jo gik helt amok i Ekstra Bladets kommentarfelt.«

»Noget af det er meget sjovt, men dem, der bare siger, man er en dum luder, dem skal man ikke lytte til,« siger Sara Bro til B.T.

Og det er ikke første gang, at hun har oplevet at blive direkte 'hatet' på.

Til pressemødet fortæller Sara Bro en lille anekdote om, at 'et af de største komplimenter, hun nogensinde har fået, i virkeligheden var ment som kritik'.

»Da jeg startede på P3 i 2008, blev mange lyttere rasende. Og jeg fik oprettet fire hadegrupper på Facebook. Der var meget postyr med det, hvor folk skrev 'Sara Bro ud af radioen' og sådan,« siger Sara Bro, der dog tog det med et smil.

»En af dem beskrev det meget konkret: 'Skrid ud af min radio. Du lyder som Huxi Bach med patter'. Og det tager jeg som et kompliment.«

Sara Bro ved dog ikke, om der findes hadegrupper mod hende nu. I stedet lytter hun til P3's egne lyttere, som ofte giver hende konstruktiv kritik, som hun gerne tager med sig videre.

Sara Bro og Huxi Bach får hver sit talkshow, der begge bliver sendt på DR2 om søndagen. Foto: DR Vis mere

»Der er jo mange af lytterne, der går ind og forsvarer mig, hvis nogle skriver noget rigtig grimt om mig. P3 lytterne selv giver også kritik, men så er det sjovt og opfindsomt. Jeg har tit brugt lytterne, fordi de kan høre noget udefra og kan komme med input, som jeg tager til mig,« siger Sara Bro.

Det er derfor også sørgmodigt for Sara Bro at stoppe på P3, som hun har nydt og elsket at være en del af.

Samtidigt glæder hun sig dog meget til at arbejde med det mere visuelle samt få lov til at lave tv på end anden måde, end hun hidtil har prøvet.

For Sara Bro var dét at blive spurgt, om hun havde lyst til at være vært på sit eget talkshow, et stort kadeau.

»Det er første gang, der er nogle voksne, der har spurgt mig, om jeg vil være med til at lave noget på DR2.«

»Men jeg kommer ikke til at lave mig selv om, bare fordi jeg skal på DR2. Det er nok mere dem, der er vant til at se DR2, der går væk. Måske,« siger Sara Bro med et smil.

»Jeg får lov at lave det, jeg er god til, og det er luksus, at de siger, de vil have mig til at gøre det. Der skal meget til at få mig til at gå fra P3.«