DR-profilen Sara Bro skifter job.

Den 44-årige radio- og tv-vært afslører på Instagram, at hun i det nye år skifter P3 ud med DR2, hvor der venter et nyt tv-show.

»Jeg har fået mit eget tv-show på DR2 i 2019, så på fredag sender jeg for sidste gang på P3. Håber, du lytter med,« lyder det fra Sara Bro på det sociale medie, hvor hun har lagt et billede op af sig selv iført et stort smil.

Sara Bro, der begyndte med at lave børneradio på DR i midten af 90'erne, har lavet alverdens underholdnings-tv for både TV2 og DR. Senest har hun i efteråret sendt radioprogrammet 'Sara redder verden' hver fredag formiddag på P3, men nu skal hun altså over på 'voksen-kanalen' DR2.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Sara Bro om, hvad det helt præcis er, hun skal i gang med.

På Instagram lykønskes hun af DR-kollegaer som Pelle Peter Jensen, Mads Steffensen og Puk Elgård og får også hjerter med på vejen af popstjerner som Medina, Stine Bramsen og skuespilleren Roland Møller.

Sara Bro måtte i foråret stoppe som vært på 'Go' morgen P3', da hun skulle have ro til at komme igennem et par operationer som eftervirkning af den brystkræft, der ramte hende for 16 år siden.

Siden er hun altså kommet stærkt igen og tager karrieren i en ny retning.

I 'Sara Bro redder verden' havde Sara Bro Kathrine Abrahamsen som medvært.
I 'Sara Bro redder verden' havde Sara Bro Kathrine Abrahamsen som medvært. Foto: DR
Vis mere