Sara Bro fortæller, at hun i sit liv ikke har higet efter en konstellation med to børn og et ægteskab.

Faktisk var hun i tvivl om, hvorvidt hun overhovedet ville have børn.

»Nogle gange bliver jeg virkelig provokeret af, at der kun er én fast måde, man kan være kærester på. Jeg trivedes ikke særlig godt med at være i sådan et ægteskab med to børn. Jeg havde svært ved det,« siger hun til 'Alt for damerne' og uddyber:

»Og det er jo også sindssygt tabuiseret at sige. Det har heller aldrig været en drøm for mig at blive gift og få to børn. Aldrig. Jeg var, helt frem til at jeg fik børn, i tvivl om, om jeg skulle have børn.«

Hun fortæller om, hvordan hun har det med at være forælder. Hun understreger, at hun på ingen måder elsker at lave alle de praktiske ting, som der hører med opgaven.

Derudover har hun curling-forældre mistænkt for at lade som om, at deres børn ikke kan klare sig uden dem for at udfylde et behov hos dem selv.

Hun prøver at lære sine to børn, at det heller ikke er sjovt for hende at være den, der står for det hele. I hendes hjem skal hendes børn, 12-årige Fritz og 9-årige Miriam, hjælpe til.

Den 45-årige radiovært er for nyligt blevet forlovet med sin kæreste, som hun friede til, mens de var ude og rejse.

Parret var rejst til Costa Rica, og der spurgte Sara Bro sin kæreste, Lasse Lund, om han ville gifte sig med hende.

'Endnu en gang har Sara blæst mig fuldkommen bagover! Denne gang i 45 meters højde på en hængebro i Costa Rica – med en ring i bæltetasken,' skrev den glade Lund i starten af dette år.

'Årtiet er nu skudt i gang på den mest fantastiske vanvittige måde, og jeg har ærlig talt ikke været så overrasket og lykkelig, siden jeg som 15-årig fik min egen stationær gamer-computer i nonfirmationsgave.'

Sara Bro har sine to børn sammen med eksmanden Asger Schønheyder.